Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kraftig blender fra Smeg

Smeg har utvidet sin blenderfamilie med den nye High-Performance Blender, som er tilgjengelig med eller uten vakuumpumpe.

Skrevet av / 15.11.23 - 10:28
Kraftig blender fra Smeg

Den nye høytytende BLC-blenderen kommer i to versjoner, BLC01 i matt hvit og matt svart og BLC02 i matt smaragdgrønn. Sistnevnte leveres med en medfølgende vakuumpumpe som forhindrer at ingrediensene kommer i kontakt med luft ved å trekke luften ut av beholderen, noe som reduserer oksidering og bevarer farger, smaker og næringsstoffer, sier Smeg, og legger til at vakuumpumpen (VPC01) er tilgjengelig som separat tilbehør.

På innsiden av det kompakte skallet, som har en front i børstet aluminium, sitter en motor på 1400 watt, og blenderen har ni hastigheter som styres via kontrollknappen, med et LCD-display som viser valgt hastighet, manuell tidtaking og nedtelling av automatiske programmer.

Den har en pulsfunksjon, og de automatiske programmene kan tilpasses for tilberedning av én eller flere porsjoner, og inkluderer Smoothie, Green Smoothie, Frozen Dessert og Ice Crush. Den medfølgende Tritan Renew-kannen har en kapasitet på 1,5 liter og tåler oppvaskmaskin.

«Den moderne estetikken med minimalistiske linjer er i tråd med Smegs nye SDA-designserie (Small Domestic Appliances), som har en mer moderne tilnærming med rette linjer, front i rustfritt stål og digitalt display», forklarer selskapet.

Pris og tilgjengelighet

Smeg BLC01 og BLC02 er tilgjengelige nå og koster henholdsvis 5 495 NOK og 6 995 NOK. Vakuumpumpen VPC01 er også tilgjengelig nå og koster 1 195 NOK

Les også Ny personlig blender fra Smeg Smeg presenterer sitt nyeste tilskudd til kjøkkenserien, blenderen PBF01, som er perfekt egnet til å oppfylle behovene til en sunn og dynamisk livsstil - med en kombinasjon av ikonisk design og fleksibel funksjonalitet.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top