Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Kenwoods nye kjøkkenmaskin Multipro OneTouch

Kenwood lanserer kjøkkenmaskinen Multipro OneTouch - som navnet antyder, har den ikoner å trykke på i stedet for knotter å vri på.

Skrevet av / 09.04.24 - 15:39
Kenwoods nye kjøkkenmaskin Multipro OneTouch

Kenwood har et bredt utvalg av kjøkkenmaskiner i sitt sortiment under navnet Multipro. Nå lanserer de en modell som betjenes ved hjelp av en rekke ikoner man kan trykke på- Multipro OneTouch.

Den har innebygd vekt, tidtaker og seks forhåndsinnstilte programmer (elte deig, knuse is, lage pesto, blande røre, blande smoothies og Custom OneTouch, der brukeren kan tilpasse sine egne forhåndsinnstillinger).

Express Serve-funksjonen gjør det mulig å hakke og raspe direkte på tallerken, panne eller serveringsfat.

I dag har folk en hektisk hverdag, og dette produktet er utviklet nettopp for å levere perfekte resultater, gjøre tilberedningsprosessen raskere og spare tid. MultiPro OneTouch er både en kjøkkenmaskin og blender, og den går ikke på kompromiss med noen av funksjonene. Ved å tilby både allsidighet og støtte til hjemmekokker, gjør den det mulig å tilberede måltider og drikke raskt og enkelt med bare ett trykk», sier Margita Westeus, Senior Brand Manager hos Kenwood Sverige.

Kjøkkenmaskinen leveres med en blender på 1,5 liter og et Eversharp-blad, som ifølge produsenten holder 10 ganger lenger enn standardbladene (sammenlignet med Kenwood CHP80-bladet uten tenner, testet på utstenede og tørkede dadler). Noen modeller leveres også med en personlig blender med plass til én porsjon.

Kenwood-MultiProOneTouch3 Kenwood-MultiProOneTouch2 Kenwood-MultiProOneTouch1
<
>
Kenwood Multipro OneTouch. Foto: Kenwood

Pris og tilgjengelighet

MultiPro OneTouch er tilgjengelig nå og koster fra 2.300 kroner og oppover, avhengig av modell.

Les også Kraftig kjøkkenmaskin i lite format Kenwood har lansert MultiPro Go, en kraftig kjøkkenmaskin i mikrostørrelse.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Scroll to Top