Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

IKEA utvider med smarte sikkerhetsprodukter

IKEA starter 2024 med en utvidelse av sitt Smart Home-sortiment. Fra januar lanserer møbelkjeden tre nye sikkerhetsprodukter som skal øke tryggheten i hjemmet.

Skrevet av / 25.10.23 - 14:30
IKEA utvider med smarte sikkerhetsprodukter

En kjent bekymring blant huseiere er hvorvidt alt er i orden når de forlater hjemmet. Med dette som utgangspunkt introduserer IKEA dør- og vindussensoren PARASOLL, som sender varsler til brukerens mobil hvis dører eller vinduer åpnes uventet.

BADRING er en annen sensor som varsler om vannlekkasjer, et nyttig verktøy for å forhindre potensielle skader fra uventede vannlekkasjer, for eksempel fra en vaskemaskin.

IKEA PARASOLL og VALLHORN. (Foto: IKEA)

Den tredje nyheten er bevegelsessensoren VALLHORN. Denne enheten slår på lyset når noen kommer inn i et rom, noe som blant annet kan redusere strømkostnadene ved å minimere unødvendig lysforbruk.

Les også Nye smarte IKEA-sensorer Registreringsdokumenter avslører at IKEA har en ny bevegelses- og åpningssensor på vei.

Disse produktene er designet for å være enkle å integrere i hjemmet, slik at folk kan føle seg trygge», sier Sandra Gøthler, interiørdesignekspert hos IKEA.

Produktene er alle laget for å være diskré med et enkelt, hvitt design som passer naturlig inn i de fleste hjem.

IKEA BADRING. (Foto: IKEA)

De nye produktene er kompatible med IKEAs eksisterende DIRIGERA hub, men kan også brukes uavhengig av denne. VALLHORN og PARASOLL vil være tilgjengelige fra januar 2024, mens BADRING følger etter i april.

Priser er foreløpig ikke kjent, men vi oppdaterer nyheten så snart vi vet mer. 

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Nutribullet gjør comeback i Norden

Ny Matter-sikkerhetsstandard for det smarte hjem

LG utvider sin premium-serie

Scroll to Top