Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Hårføner med ny sensorteknologi

Dyson presenterer sin mest intelligente hårføner, Supersonic Nural, med ny sensorteknologi som beskytter hodebunnen.

Skrevet av / 20.03.24 - 09:00
Hårføner med ny sensorteknologi

Dysons Supersonic Nural, lanseres som merkets mest intelligente hårføner og skal gi sunnere hodebunn og hår, og har en ny «Scalp protect mode» som benytter et nettverk av Nural-sensorer som automatisk reduserer varmen og luftstrømmen når den nærmer seg hodet for å beskytte hodebunnen mot skader.

Sensorene skal også forbedre stylingopplevelsen og gi håret mer glans.

Scalp protect mode

I Scalp protect-modus senkes varmen automatisk til 55 °C, som sies å være den optimale temperaturen for hodebunnskomfort og tørkehastighet, etter hvert som hårføneren kommer nærmere håret og hodebunnen. En sensor muliggjør dette ved å sende ut en usynlig infrarød stråle som måler avstanden mellom maskinen og håret.

Kapsellyset skifter farge for å vise varmeinnstillingen. I Scalp protect-modus sørger denne funksjonen for at LED-lyset automatisk skifter farge fra kjølig blått eller gult (lav varme) til oransje (middels varme) og rødt (høy varme), avhengig av hvor langt maskinen er fra hodet.

Hårføneren husker de sist brukte varme- og luftstrømsinnstillingene for hvert munnstykke og bruker dem automatisk ved neste gangs bruk.Pausedeteksjon betyr at hårføneren, ved hjelp av et akselerometer som registrerer bevegelser, automatisk deaktiverer varmeelementet og reduserer luftstrømmen og støyen når du ikke bruker hårføneren.

Supersonic Nural med de nye innebygde sensorene kompletteres av et nytt utseende, med et endestykke som viser teknologien på innsiden, og nye farger – Ceramic Patina og Topaz eller Vinca Blue og Topaz.

Ved å begrense varmeskadene kan du få en sunnere hodebunn og et sunnere hår. Vår nyeste Supersonic-hårføner har Nural-sensorer som gjenkjenner hodet ditt og reduserer varmen når den kommer i nærheten av håret, slik at både hodebunnen og håret ditt ikke tar skade av varmen. Innovasjon forutsetter investeringer i forskning og utvikling. Vi er opptatt av å forstå årsaken til problemet, og vi bygger noen av verdens mest sofistikerte hårlaboratorier», sier James Dyson, grunnlegger og senioringeniør.

Dyson-SupersonicNural1 Dyson-SupersonicNural2
<
>
Dyson Supersonic Nural. Foto: Dyson.

Nytt tilbehør

Det nye og forbedrede tilbehøret, som er designet for å passe alle hårtyper, er utstyrt med tilbehørsgjenkjenning som lærer seg brukerens stylingpreferanser, for rask og sunn føning uten ekstrem varme, opplyser selskapet.

  1. Ny Wave+Curl diffuser – Reversibel luftstrøm for bølger og krøller. (Ikke utstyrt med Scalp Protect Mode)
  2. Gentle air-tilbehør – Jevnt fordelt luftstrøm for rask, men skånsom styling.
  3. Stylingkonsentrator – Bredere og tynnere for presisjonsstyling.
  4. Wide tooth-kam – Hjelper til med å trekke ut og forlenge håret.
  5. Flyaway-tilbehør – Holder de korte hårstråene skjult og gir en glatt og skinnende finish. (Ikke utstyrt med Scalp Protect Mode)

Pris og tilgjengelighet

Dyson Supersonic Nural-hårføneren ble avduket på et globalt lanseringsevent i Seoul i Sør-Korea 18. mars, og vil være tilgjengelig i Norden etter sommeren, med en prislapp på 5.590 kroner.

Les også Flatt hår uten varmeplater Dyson lanserer nå Airstrait i Norden, et revolusjonerende produkt som retter ut håret med en fokusert luftstrøm - fra vått til tørt - uten varmeplater.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

1 hendelser på “Hårføner med ny sensorteknologi”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

LG utvider sin premium-serie

Lover kaffe med baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsugeren vil snart gjøre rent i norske hjem

Batteridrevet traktor fra Ryobi

En enklere hverdag med nye hvitevarer fra Samsung

Miele introduserer flere funksjoner i appen sin

Se hvordan du rengjør

Sikkerhetsløsning fra Yale

Nye roboter fra Ecovacs tar seg av vinduer og hager

Kjøkkenmaskin med ikoner i stedet for knotter

Dreame lanserer sin første robotgressklipper i Norden

Smartlåsen som er innebygd i døren

Lyd & Bilde
Scroll to Top