Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Google skroter Assistant-funksjoner som de ikke mener er nødvendige

Nest Hub vil snart bli dummere etter hvert som en rekke funksjoner forsvinner.

Skrevet av / 16.01.24 - 15:47
Google skroter Assistant-funksjoner som de ikke mener er nødvendige

Fikk du sikret deg en Google Nest Hub på julesalget? Da håper vi at du ikke har blitt for knyttet til enkelte funksjoner, for 26. januar forsvinner nemlig hele 17 funksjoner. Det skriver Google på sitt supportforum, hvor oppmerksomme lesere heldigvis har videreformidlet informasjonen.

Google Assistant er ikke bare assistenten i Android-mobilen din, men også stemmeassistenten du bruker til å snakke med den smarte Google-høyttaleren din, for eksempel deres egen Nest Hub. At funksjonene i mobilen forsvinner er forventet ettersom Google i økende grad har satset på Bard som sin kommende AI-assistent. Det er til å leve med, for det finnes ofte alternative måter å få funksjoner i mobilen på, og du har alltid tastaturet til å gi kommandoer.

Les også Google Assistant får AI-motor Nå flyttes Googles AI-chatbot Bard inn i Google Assistant, som ser ut til å være i tilbakegang.

Mer alvorlig er det imidlertid for en smarthøyttaler der stemmekommandoer er den eneste måten å gi instruksjoner på, og assistentfunksjoner er de eneste som er tilgjengelige. Blant funksjonene som forsvinner, er det særlig én vi ikke forstår oss helt på. Du vil ikke lenger kunne gi en talekommando for å sende beskjeder til andre høyttalere i hjemmet. En populær funksjon for barnefamilier.

Noen av de andre funksjonene vi går glipp av, er stemmestyring av lydbøker, tilgang til oppskriftsboken og mulighet til å stille alarmen med en radioalarm. Å få en oppsummering av hvordan du har sovet i natt vil nå bare være tilgjengelig på enheter med skjerm, ikke lenger på rene høyttalere.

Her er hele listen over funksjoner som forsvinner på Googles supportside.

Les også Den lille hjelperen på nattbordet Google Nest Hub er et kontrollpanel for ditt smarte hjem. Nå også med søvnsensor og (litt) bedre lyd.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Scroll to Top