Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

FrazyBot er en robotbasert drikkevaremaskin for hjemmet

Ved hjelp av FrazyBot blir det mulig å lage tilpassede spesialdrinker - fra kaffe til cocktails - ved bare et enkelt tastetrykk.

Skrevet av / 15.12.23 - 09:00
FrazyBot er en robotbasert drikkevaremaskin for hjemmet

Frazy er en amerikansk oppstartsbedrift som fokuserer på kafé- og bardrinker for hjemmet, og på CES 2024 (9.-12. januar i Las Vegas) viser de for første gang frem sin robotdrikkemaskin FrazyBot.

Ifølge selskapet er FrazyBot verdens første robotdrikkemaskin som lager drinker av bartender- og baristakvalitet hjemme ved å trykke på en knapp.

FrazyBot er modulbasert og leveres med en basismodul med berøringsskjerm og vannbeholder, og deretter en rekke drikkemoduler – hver av dem er spesialdesignet for kaffe, te, cocktails eller mocktails. Brukerne klikker drikkemodulen inn i basismodulen og setter inn ingrediensboksen. Egen melk og/eller alkohol kan brukes.

Drikkevarer bestilles via nettsiden

Kundene kan bestille akkurat den drikken de vil ha fra Frazy’s nettsted, med alle detaljer tatt i betraktning, enten det er en red velvet latte med en ekstra dose espresso og havremelk eller en jordbærmargarita med et hint av lavendelsirup», forklarer selskapet, og legger til at de ferske ingrediensene pakkes i en liten, lufttett boks og sendes til kunden.

Engangsboksen settes inn i maskinen sammen med vann eller utvalgt alkohol (avhengig av type drikke), og med et trykk på displayet skapes drikken som på en kafé eller bar – inkludert kverning av bønner, skumming av melk, salting av kanten, latte art som hjerter eller karamell dryppet på toppen av kremfløten.

«Ingen andre maskiner på markedet kan levere denne typen presisjon og profesjonell presentasjon», sier Frazy, og legger til at maskinen renser seg selv etterpå og kvitter seg med eventuelle rester i en engangsboks.

Husholdningsapparater har lenge lovet å levere kafé- og barkvalitet på en enkel måte, men ingenting har vært i nærheten – før nå. Andre drikkevaremaskiner er tungvinte, drikkespesifikke, krever vanligvis at brukerne blander en lang rekke ingredienser manuelt og er ofte vanskelige å rengjøre. Vår egenutviklede robotteknologi gir den mest autentiske opplevelsen og lager brukernes favorittdrinker hjemme av ferske ingredienser med et enkelt knappetrykk. FrazyBot er den første maskinen som tilbereder favorittdrinken din fra start til slutt og leverer alt du ønsker deg ned til minste detalj, akkurat slik du har bestilt det», sier Frazy CEO og grunnlegger Balaji Krishnan.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top