Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Første batteridrevne traktor fra Ryobi

Nå kan du bli grønn selv om du har en stor hage å ta vare på.

Skrevet av / 20.04.24 - 10:00
Første batteridrevne traktor fra Ryobi

Har du en stor tomt, er det ikke til å unngå at du må bruke maskiner til transport og vedlikehold av hagen. Men nå ønsker vi å kvitte oss med fossildrevne maskiner. Vi har sett batteridrevne håndgressklippere før, men en batteridrevet rideklipper er ikke et vanlig syn. Nå lanserer Ryobi sin første litium-ion-batteridrevne hagetraktor.

Ryobi lover at den nye hagetraktoren skal være like kraftig som en bensindrevet traktor. Med et 72-volts batteri med 100 celler og svært effektive børsteløse motorer skal den kunne klippe opptil 10 000 kvadratmeter med 3 x 10 Ah-batterier.

Foto: Ryobi

Med et robust klippeaggregat i 2,5 mm stål og tre sett med kniver får du pålitelig gressklipping, og takket være de tverrgående knivene klippes gresset to ganger for en renere og sunnere klipping. Det gjør det også enklere å samle opp gresset.

Les også Farvel til kanttråden Plenroboter har akkurat blitt mye morsommere

For å gjøre det mer komfortabelt i lange perioder er setet fjærende, og en LCD-skjerm gjør det mulig å overvåke klippingen og endre kniv- og kjørehastighet. Selvsagt finnes det også koppholdere og USB-lading.

Foto: Ryobi

Men det er ikke bare en gressklipper. Den har oppbevaring både foran og bak, slik at du kan ta med deg verktøy og hagematerialer til den andre enden av tomten. Den har også tilhengerfeste slik at du kan koble til tilhengere, gressoppsamlere og annet tilbehør.

Fakta:

  • Klippebredde: 117 cm
  • Klippehøyde: 15-100 mm
  • Hagestørrelse: Mer enn 2000 m2
  • Maksimal hastighet: 13 km/t
  • Ladetid: 150 min

Les mer phoså: Ryobi

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Strømbanker eksploderer

Roombas beste robotstøvsuger hittil

Roborock lanserer nye stangstøvsugere

Har du denne powerbanken fra IKEA?

Roborock Qrevo S renser seg selv

Smartlås fra Aqara som er lett å installere

Autentisk pizza på mindre plass

Bertazzoni tar patent på Air-Tec

Smarte produkter til hjemmets firbeinte venner

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Scroll to Top