Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Europas mest stillegående og kraftigste vifte

Skrevet av / 03.12.23 - 09:00
Europas mest stillegående og kraftigste vifte

Trenden mot kjøkken med åpen planløsning har økt behovet for vifteløsninger som oppfyller høye krav til design, effektivitet og lavt støynivå, sier Siemens, og legger til at de nye iQ700 studioLine-viftene med vinklede avtrekkshetter er de beste i alle tre kategoriene.

Toppmodellen LC91KLT65 med 59 dB (ved bruk av effektnivå 3 i resirkuleringsmodus og med innebygd resirkuleringsfilter og skorstein) er mer stillegående enn noen annen kjøkkenvifte, og med en maksimal effekt på opptil 964 m3/t er den også den mest effektive i Europa, i tillegg til at den har energieffektivitetsklasse A+, sier Siemens.

Med en maksimal sugeevne på opptil 964 m3/t i resirkuleringsmodus og 1 000 m3/t i avtrekksmodus har maten ikke en sjanse, selv når den stekes.

WiFi-tilkobling kombinert med climateControl-sensoren betyr at viften registrerer mengden damp og stekeos og justerer luftskiftet automatisk, og med cookConnect-systemet kan viften fortsatt styres manuelt via koketoppen. Med Home Connect-appen kan alle funksjoner styres med stemmekommando eller via en smarttelefon eller et nettbrett.

Med appen kan du også endre belysningen og lage din egen fargepalett med emotionLight Pro, samt legge til egne automatiske innstillinger – for eksempel kan viften starte favorittradiostasjonen din hver gang du slår den på.

Pris og tilgjengelighet

Siemens LC91KLT65, som er 90 cm bred, vil være tilgjengelig i desember 2023, og prisen vil ligge på rundt 22 000 kr.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top