Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Dyson WashG1 lar deg moppe uten å skrubbe

For de som virkelig trenger å skrubbe gulvene rene, kommer det avansert hjelp fra Dyson.

Skrevet av / 14.05.24 - 10:00
Dyson WashG1 lar deg moppe uten å skrubbe

Den britiske støvsugerprodusenten Dyson, som mer eller mindre har blitt synonymt med poseløse støvsugere, har nylig utvidet sitt rengjøringsutvalg betraktelig. Ikke bare har de nylig gjort et nytt forsøk på robotstøvsugere, men nå satser de også på våtstøvsugere med Dyson Wash G1. Eller … våtgulvstøvsuger som de kaller den.

Les også Ikke bra nok, Dyson Masser av avansert teknikk hjelper ikke om støvsugeren ikke har noen plan for rengjøringen.

Ifølge demonstrasjonen vi fikk, virker den nye maskinen faktisk ganske smart. Den består av et munnstykke med to mikrofiberruller som roterer i motsatt retning for å virkelig gni gulvet. En vanntank tilfører fuktighet og fukter hele tiden rullene til det optimale nivået, slik at de ikke blir tørre eller etterlater pytter.

Foto: Dyson

Men det som virkelig virker smart, er at alt som suges opp fra gulvet, går gjennom et filter. Det betyr at søppel havner i et eget rom som kan tømmes i søppelkassen, mens finere smuss havner i skittenvannstanken som kan tømmes i avløpet. Tanken er tilstrekkelig for 290 kvadratmeter gulv.

Flekkfjerningsytelsen avhenger av forholdet mellom gulvets fuktighet og omrøringen som brukes. Vi har designet maskinen vår slik at eierne har full kontroll, slik at de kan rengjøre hjemmene sine effektivt», sier Charlie Park, VP for gulvpleie hos Dyson.

Foto: Dyson

Spørsmålet er hvorfor dette er et separat produkt og ikke en kombinert støvsuger/mopp, slik mange konkurrenter har lansert. Dyson har prøvd å lansere et moppetilbehør til en støvsuger med Dyson V15s Detect Submarine, men det var mer frustrerende enn praktisk.

Les også Tvilsom vannrengjøring En utmerket støvsuger som kompletteres med unødvendig moppetilbehør.

Vi har mer håp for denne, ettersom de ser ut til å ha fikset alt vi hadde kommentarer på. I en fremtidig test vil vi se om den innfrir alle løftene.

Pris og tilgjengelighet

Dyson WashG1 lanseres i september til en pris på 7 990 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Scroll to Top