Nyhet

DreameBot L10 Ultra automatiserer husvasken

Rensing og tømming av støvsugerroboten skjer (nesten) helt automatisk.

Skrevet av / 05.06.23 - 18:45
DreameBot L10 Ultra automatiserer husvasken

Den splitternye robotstøvsugeren DreameBot L10 Ultra kan ta hånd om arbeidet i opptil 60 dager uten at du trenger å løfte en finger. Det lover produsenten i en pressemelding.

Når DreameBot L10 Ultra er ferdig med rengjøringen og kjører tilbake til parkering i ladestasjonen, blir moppene vasket og tørket med varmluft, robottens vanntank fylles på igjen, og rester fra støvsugingen blir sugd opp i ladestasjonens interne støvbeholder, der det samles opp i en tre-liters pose.

Les også Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.

Basestasjonens to vanntanker har en kapasitet på hhv. 2,7 liter og 2,4 liter for rent vann og møkkete vann. Tankene skal være enkle å ta ut for påfylling og tømming. De store vanntankene betyr at selv svært store gulvflater (opptil 200 kvadratmeter) kan holdes rene i lengre tid uten at du trenger å gjøre noe selv, garanterer produsenten.

Robotstøvsugeren bruker LiDAR-teknologi, der en høyfrekvent laser danner et 3D-bilde av robotens omgivelser. DreameBot L10 Ultra skal også kunne gjenkjenne tepper og matter, og robotten løfter automatisk de to moppene 7 mm opp slik at teppet kan bli grundig støvsuget, men ikke vasket. Sugekraften er på 5300Pa.

DreameBot L10 Ultra
Robotten kan kjøre over dørkarmer og hindringer på opp til to centimeter i høyde. Den innebygde støvbeholderen har en kapasitet på 350 ml og vanntanken har 80 ml. (Foto: DreameBot)

I Dreamhome-appen kan du sette opp dine egne rengjøringsrutiner og bestemme hvilke rom som skal rengjøres til faste tidspunkter i løpet av uken. Du kan også definere soner som ikke skal rengjøres, slik at hunden eller katten kan ha plassen sin i fred. Appen er kompatibel med Siri, Alexa og Google Assistant.

DreameBot L10 Ultra veier 3,7 kg og har et lavt støynivå på 59 dBA (målt under mopping).

Pris og tilgjengelighet

DreameBot L10 Ultra er tilgjengelig nå til en veiledende pris på 9.990 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Slutt for Meet på Google Nest

Nespresso lanserer Vertuo Creatista

Et trivelig hjem med Beurer

Scroll to Top