Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

De’Longhi Dedica Maestro Plus: Kompakt espressomaskin med baristakvalitet

De'Longhi Dedica Maestro Plus er en manuell espressomaskin med en interessant melkefunksjon.

Skrevet av / 25.04.24 - 10:00
De’Longhi Dedica Maestro Plus: Kompakt espressomaskin med baristakvalitet

Kaffeentusiaster kan glede seg over at De’Longhi har lansert en ny modell i sin populære Dedica-serie av manuelle espressomaskiner. Den nye Dedica Maestro Plus, som er spesialisert på espresso og melkebaserte drikker som cappuccino og latte, kommer blant annet med en interessant funksjon, som automatisk skummer melken etter brukerens ønskede tekstur og temperatur.

De'Longhi Dedica Maestro Plus
Foto: De’Longhi

Kompakt

Med en bredde på bare 15 cm, er Dedica Maestro Plus godt egnet for de med begrenset plass på kjøkkenet eller på hytta. I følge De’Longhi har maskinen innebygd teknologi som sikrer nøyaktig temperaturkontroll og dessuten tre temperaturprofiler, noe som etter sigende gir optimal ekstraksjon og en smaksrik kaffekopp ved hver brygging.

Dedica Maestro Plus har blitt utviklet med både form og funksjon i tankene, og er det perfekte tilskuddet i enhver kaffeelskers kjøkken. Den har et minimalistisk og stilrent design, samt en rekke funksjoner for å sikre en perfekt kopp kaffe,» sier Victoria Avén, Brand Manager hos De’Longhi Scandinavia.

De-Longhi EC885_DeLonghi_Dedica De'Longhi Dedica Maestro Plus
Foto: De’Longhi

Melkeskum etter egen smak

En av de mest spennende funksjonene ved Dedica Maestro Plus er Auto LatteArt, som automatisk skummer melken etter valgt tekstur og temperatur. Brukeren kan velge mellom tre temperaturprofiler og tre teksturinnstillinger for melkeskum, noe som ifølge produsenten gir muligheten til å oppnå samme kvalitet på melkeskummet hjemme som på en café.

La oss håpe den klarer å lage enda luftigere skum til latten, enn hva søskenmodellen Rivelia fikk til i vår test.

Les også Smarthjem: Bedre kaffe fra smart maskin Teknointeresserte kaffetørstinger bør definitivt vurdere en smart kaffemaskin. Smartere kaffe er bedre kaffe.

Tre modeller

Dedica-serien består nå av tre modeller: Dedica Maestro Plus, Dedica Arte og Dedica Style. Alle modellene har et oversiktlig kontrollpanel og et italiensk-inspirert, kompakt og elegant design. De kommer i ulike farger, stål eller matt finish, og kan kjøpes med en matchende kaffekvern.

De-Longhi_Dedica_EC685.W De'Longhi Dedica Maestro Plus
Foto: De’Longhi

Dedica Maestro Plus: Pris og tilgjengelighet

Dedica Maestro Plus EC950.M, som er dens fulle navn, vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra og med april/mai, med en veiledende pris fra 4999 kroner.

Mer info: delonghi.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Rundere kurver på dine stikkontakter og lysbrytere

Scroll to Top