Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Cirrus X – ny steamer fra Steamery

I september kommer Steamery med Cirrus X - en ny håndholdt steamer som effektivt fjerner rynker og frisker opp klærne dine.

Skrevet av / 29.08.23 - 15:19
Cirrus X – ny steamer fra Steamery

Steamery utvider nå sitt sortiment av klespleieprodukter med Cirrus X, som beskrives som en håndholdt steamer med et unikt design. Den har en løkke til oppheng, en gjennomsiktig vanntank på 85 ml og en frontplate i rustfritt stål. For de som ikke er kjent med steamere, kan de brukes til å fjerne rynker og friske opp klær og tekstiler mellom vask.

Steamery forteller at designteamet har jobbet med å utvikle denne steameren de siste to årene, og resultatet er en kraftig steamer med en oppstartstid på bare 20 sekunder og en dampkapasitet på 18-20 g/min.

Den nye steameren er utstyrt med kalkfeller som forhindrer at kalk setter seg fast i systemet og reduserer ytelsen. Ifølge selskapet betyr den lave vekten og den elegante designen at steameren er ideell for bruk hjemme eller på reise. Cirrus X leveres med en Steaming Pad som gjør det enkelt å dampe detaljer som krager, sømmer og mansjetter.

Vi har lyttet til kundenes feedback, og de ønsker en steamer som er så brukervennlig og kraftig som mulig til en fornuftig pris. Vi er veldig fornøyde med hvordan Cirrus X ble, og det er en utrolig god allround-steamer», sier Frej Lewenhaupt, medstifter og CEO i Steamery.

Cirrus X-damperen fra Steamery vil være tilgjengelig i tre farger: Onyx, Cotton og Lilac. Foto: Steamery

Pris og tilgjengelighet

Cirrus X er tilgjengelig fra 18. september (i de tre fargene Onyx, Cotton og Lilac), og prisen er 1.300 kroner.

Om Steamery

Steamery er et skandinavisk klespleieselskap som ble grunnlagt i 2014 av Frej Lewenhaupt, Petra Ringström og Martin Lingner. I 2022 solgte selskapet mer enn 160 000 steamere og har på få år blitt et av de ledende varemerkene innen klespleie.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsuging og gulvrengjøring med menneskelig presisjon

Ønsker å endre gulvrengjøring

Scroll to Top