Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

CES 2024: Withings BeamO er fremtidens termometer på steroider

Diagnoseapparatet kombinerer termometer, EKG, oksymeter og stetoskop for helsekontroller i hjemmet.

Skrevet av / 08.01.24 - 16:14
CES 2024: Withings BeamO er fremtidens termometer på steroider

De fleste av oss sjekker vekten og tar kanskje temperaturen hvis vi føler oss litt febersyke. Noen av oss holder i dag også øye med blodtrykket. Men Withings ønsker å ta hjemmekontroller til et nytt nivå ved også å holde øye med hjertet og lungene uten å måtte ha skuffen full av apparater.

Les også De tekniske produktene som reddet livet mitt Smarte klokker og andre helsemålere er ikke bare for å kontrollere pulsen og hvor mange skritt du har tatt. De kan faktisk oppdage sykdommer slik at du kan få en diagnose i tide.

BeamO har fotoplethysmografi (PPG) og elektroder langs sidene som gjør det mulig å måle oksygeninnholdet i blodet (SpO2) og avlese hjertefrekvensen, samtidig som den utfører en enkel EKG-måling. Resultatene vises i sanntid på fargedisplayet.

Withings_BeamO-ECG-and-Oxyimeter-Blue-BG WITHINGS-Visual-4-Temperature-A-1 Withings_BeamO-woman-using-the-stethoscope-feature-on-her
<
>
Foto: Withings

Det er også en videreutvikling av Thermo, som måler kroppstemperaturen gjennom en skanning av tinningarterien.

Foto: Withings

Men det er også et digitalt stetoskop som fanger opp akustiske lydbølger fra brystet eller ryggen med en piezoelektrisk plate. Resultatene kan høres, overføres, lagres og deles i appen.

BeamO vil revolusjonere målingen av viktige vitale tegn som utføres i forbindelse med legebesøk, nå hjemme i stua. Disse vitale dataene vil gi en viktig oversikt over den generelle helsen eller varselsignaler om potensielle problemområder. I stedet for å måle disse verdiene noen få ganger i året i en klinisk setting, vil det være mulig å vurdere dem hver dag», sier Éric Carreel, grunnlegger og administrerende direktør i Withings.

Apparatet skal gi en 4-i-1-helsesjekk på mindre enn ett minutt og oppdage feber, infeksjoner og hjerte- og karsykdommer. Etter FDA-godkjenning kan den også utføre et hjemme-EKG.

Pris og tilgjengelighet

BeamO demonstreres på Withings’ stand på CES og forventes å komme i salg i juni etter godkjenning fra amerikanske myndigheter. Prisen blir 250 euro.

Les også Hvor godt sover du egentlig? Holder ikke bare kontroll på hvordan du sover, men også hvorfor du ikke våkner uthvilt.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top