Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Avansert helsevurdering i hjemmet

En smartvekt som alle i hjemmet kan bruke for å bli mer bevisst rundt kroppsvekten, det skadelige viscerale fettet og den generelle metabolske helsen.

Skrevet av / 19.04.23 - 08:00
Avansert helsevurdering i hjemmet

Body Smart er navnet på Withings nye innstegsmodell i serien av smarte personvekter.

Selv om vi bor under samme tak og tilhører samme familie, er vi alle forskjellige. Med Body Smart finnes det egne programmer for blant annet idrettsutøvere og gravide, noe som gjør at alle familiemedlemmer kan tilpasse vekten i henhold til sine mål og forutsetninger. Opptil åtte brukere kan legges til, så familien kan være stor.

WITHINGS_BodySmart_HeartRate_Black WITHINGS_BodySmart_FatMass_White WITHINGS_BodySmart_MuscleMass_Black WITHINGS_BodySmart_Weight_White
<
>
På displayet kan du naturligvis lese av vekten din. Men du kan også finne ut muskelmasse, fettprosent og hjertefrekvens. (Foto: Withings)

Vekt kan være et sensitivt og vanskelig tema. Body Smart har en LCD-fargeskjerm med funksjonen Eyes Closed Mode, som gjør at vekten ikke vises på skjermen, men bare registreres i appen hvis funksjonen er aktivert. Skjermen gir i stedet brukeren motiverende meldinger og daglig informasjon som antall skritt, luftkvalitet og vær.

Body Smart
Visceralt fett, eller bukfett, omgir de indre organene og har vært knyttet til økt risiko for høyt blodtrykk, hjertesykdom og diabetes. Med Body Smart kan brukerne måle visceralt fett og forhåpentligvis få en bedre forståelse av helsen deres, og ved behov iverksette tiltak som kan redusere risikoen for å utvikle hjertesykdom eller kroniske sykdommer (Foto: Withings).

Body Smart tilbyr nøyaktig analyse av vekt og kroppssammensetning samt avanserte helsemålinger som hjertefrekvens, visceralt fett, metabolsk alder og basalmetabolisme. I likhet med Body Comp og Body Scan er den smarte personvekten basert på Withings Precision Techonolgy.

Multifrekvens BIA, som betyr at enheten sender et svakt elektronisk signal gjennom kroppen som måler motstanden i kroppsvevet, gir nøyaktige, presise og konsekvente vektmålinger opptil 50 gram. Dette skal så gi deg tilgang til avansert helseinnsikt ved å måle vitale helsemål og vurdere helsestatus.

Det sies også at Withings Body Smart snart vil kunne måle Basal Metabolic Rate (BMR). BMR er antall kalorier kroppen forbrenner i hvile og gir verdifull informasjon om brukerens overordnede metabolske helse. BMR kan hjelpe brukeren med å bedre forstå sin generelle helse og ta kloke beslutninger rundt kosthold og trening. Ved å sammenligne BMR med andre i samme aldersgruppe, kan Body Smart også beregne metabolisk alder. Disse funksjonene vil bli tilgjengelig via en automatisk oppdatering fra og med mai.

For å følge dine målinger, helse- og fremgangstrender over tid, kobles Body Smart til Withings-appen (tidligere Health Mate) som også kan gi detaljerte vurderinger og helseråd for daglig inspirasjon og presentere langsiktige fremskritt innen din personlige helse. Akkurat som andre produkter i sortimentet, er Body Smart også kompatibel med helsestjenesten WITHINGS+ (tidligere Health+), et verktøy som ytterligere kan bidra til å forbedre brukernes helse. Tjenesten låser opp innhold som flere målinger og analyser av måleverdier, dypere innsikter og utvidet veiledning som daglig kan motivere brukere til å bygge gode vaner for å oppnå langsiktige helsemål.

Body Smart er tilgjengelig på withings.com i fargene svart og hvitt, og vil koste 99,95 €. Senere i 2023 vil produktene være tilgjengelige hos forhandlere i Norden.

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Doble kurver byr på flere muligheter

Tilkoblet ølbrygger for det smarte hjemmet

Robotgressklipper med sylinder

Tado oppgradert til nyeste standard

Koda 2 Max er Oonis hittil største og mest avanserte pizzaovn

Matter versjon 1.3

Motorisert mopp fra Dyson

Et kamera for enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Matlaging uten ledning med KitchenAid Go

Scroll to Top