Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Blir det for mye av det gode?

Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.

Skrevet av / 23.12.22 - 13:10
Blir det for mye av det gode?

At buksene har en tendens til å krympe gjennom jula kjenner nok mange av oss igjen… En julepølse der og en pepperkakke der. Og uansett hva man synes om svigermor, så er det vanskelig å motstå den gode julematen hun lager. For ikke å snakke om alle godsakene på godtebordet.

Helsestasjonen Body Scan fra Withings kan på enkelt vis hjelpe deg å holde styr på vekten og allmennhelsa uten at du må oppsøke lege.

Body Scan ser ut som en vanlig vekt men er utstyrt med et spesielt håndtak som du holder med begge hendene når du veier deg. (Foto fra produsenten).

Body Scan har en plattform av herdet glass og ser ut som en vanlig vekt. Men er utstyrt med et spesielt håndtak som du holder med begge hendene når du veier deg. Plattformen har fire vektsensorer og 15 ITO-elektroder. Du kan se vekten din på den høyoppløste 3,2 tommers LCD-fargeskjermen, samt kroppsammensetning sammen med visceralt fett (bukfett). Body Scan kan også lese av enkelte kropssdeler som armer og bein.

Vekten analyserer også brukerens elektrodermale aktivitet (EDA) sammen med hjertehelse med en uovertruffen nøyaktighet, ifølge pressemeldingen. Den måler også 6-avlednings-EKG, hjertefrekvens, pulsbølgehastighet og vaskulær (blodkar). Funksjonen for 6-avlednings-EKG har ennå ikke fått medisinsk CE-godkjenning, men alle vekter som kjøpes før godkjenningen er fullført vil bli oppdatert med funksjonen.

Body Scan gir deg en daglig oversikt over din helse, slik at du kan påvirke den i en positiv retning. Vekten kan blant annet også finne nervekomplikasjoner som oppstår ved diabetes type 2, atrieflimmer og forstyrrelser i hjerterytmen som kan føre til blodpropp og hjerneslag.

Helsestasjonen Body Scan. (Foto fra produsenten)

Helsestasjonen drives av et oppladbart batteri som sies å skulle holde i opptil ett år, avhengig av hvor flittig du bruker den så klart.

Health+

I tillegg til omfattende helseanalyse gir Body Scan brukeren tilgang til rådgivning, kliniske spesialister og personlige helseplaner. For å få tilgang til dette, og for å få det meste ut av vekten din, må du abonnere på Withings helseapp Health+. Her finnes programmer som er satt sammen av spesialister innen kardiovaskulær, neurologisk og metabolsk medisin. Appen samler verdifull statistikk basert på nøyaktige beregninger og gir deg mulighet til å kontakte medisinske spesialister for råd og konsultasjon basert på helsedata i sanntid.

Angivelig inkluderer de personlige helseplanene ting som kost, søvn, trening og stresshåndtering og kommer også til å tilby en mengde informasjon som motiverer oppførsel- og livsstilsforandringer som kan forbedre resultatet og bidra til at brukeren oppnår sine helsemål.

Tilgjengelighet og pris:

Body Scan koster 4.295 kroner og inkluderer tre kostnadsfrie måneder med appen Health+. Du kan senere velge hvordan du vil betale abonnementet på appen, enten 9,95 EUR/måned eller 99,95 EUR for 12 måneder.

Body Scan finnes nå til salg i WITHINGS store.

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Styr terrassedøren via Matter

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Scroll to Top