TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Blir det for mye av det gode?

Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.

forfatter
Publisert 23.12.22 - 13:10

At buksene har en tendens til å krympe gjennom jula kjenner nok mange av oss igjen… En julepølse der og en pepperkakke der. Og uansett hva man synes om svigermor, så er det vanskelig å motstå den gode julematen hun lager. For ikke å snakke om alle godsakene på godtebordet.

Helsestasjonen Body Scan fra Withings kan på enkelt vis hjelpe deg å holde styr på vekten og allmennhelsa uten at du må oppsøke lege.

Body Scan ser ut som en vanlig vekt men er utstyrt med et spesielt håndtak som du holder med begge hendene når du veier deg. (Foto fra produsenten).

Body Scan har en plattform av herdet glass og ser ut som en vanlig vekt. Men er utstyrt med et spesielt håndtak som du holder med begge hendene når du veier deg. Plattformen har fire vektsensorer og 15 ITO-elektroder. Du kan se vekten din på den høyoppløste 3,2 tommers LCD-fargeskjermen, samt kroppsammensetning sammen med visceralt fett (bukfett). Body Scan kan også lese av enkelte kropssdeler som armer og bein.

Vekten analyserer også brukerens elektrodermale aktivitet (EDA) sammen med hjertehelse med en uovertruffen nøyaktighet, ifølge pressemeldingen. Den måler også 6-avlednings-EKG, hjertefrekvens, pulsbølgehastighet og vaskulær (blodkar). Funksjonen for 6-avlednings-EKG har ennå ikke fått medisinsk CE-godkjenning, men alle vekter som kjøpes før godkjenningen er fullført vil bli oppdatert med funksjonen.

Body Scan gir deg en daglig oversikt over din helse, slik at du kan påvirke den i en positiv retning. Vekten kan blant annet også finne nervekomplikasjoner som oppstår ved diabetes type 2, atrieflimmer og forstyrrelser i hjerterytmen som kan føre til blodpropp og hjerneslag.

Helsestasjonen Body Scan. (Foto fra produsenten)

Helsestasjonen drives av et oppladbart batteri som sies å skulle holde i opptil ett år, avhengig av hvor flittig du bruker den så klart.

Health+

I tillegg til omfattende helseanalyse gir Body Scan brukeren tilgang til rådgivning, kliniske spesialister og personlige helseplaner. For å få tilgang til dette, og for å få det meste ut av vekten din, må du abonnere på Withings helseapp Health+. Her finnes programmer som er satt sammen av spesialister innen kardiovaskulær, neurologisk og metabolsk medisin. Appen samler verdifull statistikk basert på nøyaktige beregninger og gir deg mulighet til å kontakte medisinske spesialister for råd og konsultasjon basert på helsedata i sanntid.

Angivelig inkluderer de personlige helseplanene ting som kost, søvn, trening og stresshåndtering og kommer også til å tilby en mengde informasjon som motiverer oppførsel- og livsstilsforandringer som kan forbedre resultatet og bidra til at brukeren oppnår sine helsemål.

Tilgjengelighet og pris:

Body Scan koster 4.295 kroner og inkluderer tre kostnadsfrie måneder med appen Health+. Du kan senere velge hvordan du vil betale abonnementet på appen, enten 9,95 EUR/måned eller 99,95 EUR for 12 måneder.

Body Scan finnes nå til salg i WITHINGS store.

 

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Et helselaboratorium i miniatyr Å holde orden på helsen for å ha et så bra og kvalitativt liv som mulig er viktig. Men det er ikke alltid du tar deg tid til å besøke legen for å sjekke generell status. Med mindre du virkelig føler deg syk selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generasjon med kraftigere støvsuging og bedre moppvasking.
Skarpe og kloke kameraer D-Links nye overvåkningskameraer til hjemmet har 2K-oppløsning og kunstig intelligens.
Hold styr på helsa Hold styr på vekten og helsa med Body Scan.
Null hull! Oral-B iO10 bruker kunstig intelligens til å guide deg i sanntid når du børster tennene.
Følg Lyd & Bilde