Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Automatisert alt-i-ett-system for hjemmebrygging

Ølbryggere har eksistert en stund, men ifølge selskapet selv er iGulu F1 den første i sitt slag - tilkoblet, smart og allsidig.

Skrevet av / 22.05.24 - 15:15
Automatisert alt-i-ett-system for hjemmebrygging

Selskapet iGulu ble grunnlagt i 2015 av David Zhang, med en visjon om å forenkle hjemmebrygging og samtidig sikre kvalitet og smak. Målet har vært å designe et smart og elegant system som veileder nybegynnere gjennom alle trinn, samtidig som det gir dyktige bryggere en verden av muligheter.

Målet for folkefinansieringen på 100 000 dollar (på Kickstarter og Indiegogo) ble overgått med glans. iGulu samlet inn mer enn ti ganger så mye penger, som ble brukt til å lansere småskala kommersielt bryggeutstyr for restauranter og andre bruksområder i første trinn.

Steg to var å utvikle et produkt for hjemmebruk, og sent i fjor startet produksjonen av iGulu F1 – som har blitt vist frem på CES 2024 og ulike ølmesser. Produktet er nå levert til sine crowdfunding-støttespillere og er tilgjengelig for alle ølelskere.

Brygg

Med iGulu F1 brygger du øl (eller vin, cider eller kombucha) i tre trinn:

1. Bland: Tilsett ingrediensene med filtrert vann i fermenteringstanken.
2. Brew: Skann RFID-enheten, eller velg bryggeinnstillinger i menyen, og trykk på Brew.
3. Hell: Etter en ukes tid – avhengig av hva som er brygget – er drikken klar til å nytes.

Du har muligheten til å bruke iGulus ferdige bryggesett (Pale Ale, Bavarian Wheat og Amber Lager tilbys i dag, og Stout lanseres om kort tid), men du kan også aktivere Master Mode via iGulu-appen mot en avgift for å brygge fritt med dine egne oppskrifter og ingredienser.

Ved å kombinere min lidenskap for koding med en forkjærlighet for ølbrygging, lever jeg nå ut drømmen min hos iGulu. Med et talentfullt team ved min side er vi på en utrolig reise for å gjøre hjemmebrygging enkelt og tilgjengelig for alle”, sier David Zhang, grunnleggeren av iGulu.

Den tilkoblede ølbryggeren iGulu F1 er nå tilgjengelig for alle. Foto: iGulu

Teknikken

F1 kombinerer et intelligent gjæringssystem (programvare og maskinvare kombinert med sensorer for konstant overvåking av temperatur og trykk) med hurtigkjølingsteknologi (en kompressor tillater temperaturer fra 2˚C til 30˚C og muligheten for å tilsette C02 for å skape øl som sies å holde seg friskt i opptil to uker etter første smaksprøve).

Produktet måler 34 x 37 x 52 cm (B x D x H) og veier 11,3 kg (unntatt gjæringstanken, som rommer 5 liter, mens den maksimale bryggekapasiteten er 3,8 liter – 1 gallon).

 

Igulu-HomeBrewer_F1_white Igulu-HomeBrewer_F1_green Igulu-HomeBrewer_F1_black
<
>
iGulu F1 er for øyeblikket tilgjengelig i hvitt, og vil snart være tilgjengelig i svart og grønt. Foto: iGulu.

Pris og tilgjengelighet

Det tilkoblede hjemmebryggingsapparatet iGulu F1 er tilgjengelig nå i hvitt (det vil snart være tilgjengelig i svart og grønt) via igulu.com og prisen er 699 dollar plus 50 dollar i frakt til Norge, mens bryggesettene koster fra 16 dollar per stk. (avhengig av hvilken variant og mengde du kjøper) noe som tilsvarer rundt 8 200 kr for maskinen, inkludert frakt, og fra 177 kr for et bryggesett.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Styr terrassedøren via Matter

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Scroll to Top