TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Arlo lanserer Ultra 2

Ultra 2 er Arlos mest avanserte sikkerhetskamera til dato.

forfatter
Publisert 22.05.21 - 10:00

Arlo Ultra 2 fanger fire ganger så mange detaljer som alminnelige sikkerhetskameraer, lover produsenten i en pressemelding.

Bl.a. kan kameraet zoome opptil 12 ganger, og med dobbelt så mange bilder tatt per sekund sammenlignet med et 1080p-kamera registrerer Ultra 2 de minste detaljer, slik at brukeren kan identifisere nøyaktig når en gitt aktivitet fant sted.

Og det brede 180 graders synsfeltet gjør at brukeren kan se større deler av hjemmet.

Les også Trygghet trumfer pris Arlo Essential Indoor Camera er et billig overvåkningskamera, som likevel har kontroll på et par viktige detaljer, ikke minst brukerens privatliv!
Arlo Essential Indoor Camera

Avansert beskyttelse med SMART-sikkerhet

Med Arlo Smart security gjemmes opptakene fra Ultra 2-kameraet i 4K-oppløsning i skyen i 30 dager, slik at alle detaljene er tilgjengelige til å se tilbake på og bruke som bevis. SMART-planen låser også opp for forbedrede gjenkjenningsfunksjoner drevet av kunstig intelligens, som gjør det mulig for kameraet å skille mennesker fra kjæledyr og pakker, slik at brukerne kan velge hva kameraet skal se etter.

Arlo Ultra 2 er tilgjengelig nå og koster 7.490 kroner for en pakke med to kameraer. (Foto: Arlo)

Øyeblikkelig handling

Ultra 2 sender bevegelsesvarslinger direkte til brukerens smarttelefon. Man kan så velge å reagere med en gang og utløse en av kameraets integrerte sikkerhetsfunksjoner – herunder en sirene eller det krafitge innebygde lyset for å skremme vekk den potensielle trusselen.

Arlo Ultra 2 har dessuten toveislyd med avansert støyreduksjon som gir brukeren muligheten til å også høre hva som skjer i kameraets synsfelt og evt. snakke til eller med ønskede eller uønskede gjester

Pris og tilgjengelighet

Arlo Ultra 2 er 100% trådløst og batteridrevet. Kameraet holder med strøm i seks måneder på en enkelt oppladning og er også bygd for å tåle både varme, kulde, regn og sol.

Produktet er tilgjengelig nå og koster 7.490 kroner for en pakke med to kameraer.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

En kommentar om “Arlo lanserer Ultra 2”

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Gjør deg klar til vinterens blackouts med en transportabel strømkilde Den transportable strømstasjonen kan drive kjøleskapet ditt i opptil 14 timer.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Følg Lyd & Bilde