Arlo lanserer overvåkningskamera til bruk innendørs

Det nye Essential Indoor Camera beskytter hjemmet ditt 24 timer i døgnet.
Annonse
Annonse
forfatter

Selskapet Arlo, som tidligere var en del av Netgear, er kjent for sine utmerkede men dyre overvåkningsløsninger som for eksempel Arlo Pro 3.

Arlo Pro 3-kameraet koster rundt 5.000 kroner, som er langt fra lommepenger for de fleste. Men hvis du skulle hatt forbedret sikkerheten i hjemmet ditt uten å betale en liten formue, må du lese videre.

Arlo har nemlig for få dager siden lansert det såkalte Essential Indoor Camera til bare 1.290 kroner, det lar deg overvåke hjemmet 24 timer i døgnet uten gå på kompromiss med tryggheten.

Sammen med Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell, som vi skrev om for et par måneder siden, er det nye rimelige overvåkningskameraet en del av en ny serie av budsjettvennlige produkter fra Arlo, som vi forventer å se utvidet i de kommende måneder og år.

Arlo Essential Indoor Camera
Arlo Essential Indoor Camera får flere funksjoner, hvis man tegner et såkalt Arlo Smart-abonnement, herunder kunstig intelligens som kan skille mellom mennesker og husdyr, samt muligheten for å ta opptak i skyen i opptil 30 dager. (Foto: Arlo)

Beskytter hjemmet fra inne

Som navnet antyder er Essential Indoor Camera beregnet til innendørsbruk. Kameraet tar opptak i 1080p FHD og kommer med et veldig følsomt nattesyn, slik at man kan få tydelige bilder og opptak av hva enn som skjer i hjemmet både natt og dag, lover Arlo i en pressemelding.

Annonse

Hvis kameraet ser en bevegelse får brukeren en advarsel direkte på mobiltelefonen. Da kan du velge å aktivere den innebygde alarmen eller bruke kameraets mikrofon og høyttaleren til å snakke med personen som har forstyrret husfreden.

Arlo Essential Indoor Camera kobles til internett direkte via Wi-Fi og man har derfor ikke bruk for en separat basestasjon slik som på de dyrere kameraene fra produsenten.

Arlo Essential Indoor Camera
Kameraet kommer med et automatisk objektivdeksel, slik at du enkelt kan skru av kameraet for full  kontroll over privatlivets fred. (Foto: Arlo)

Kontrol på privatlivet

Arlo Essential Indoor Camera har et automatisk objektivdeksel, slik at du enkelt kan skru av kameraet for full kontroll over privatlivets fred. Kameraets lyd og video kan deaktiveres når du er hjemme, og skrus på når du forlater hjemmet. Funksjonen kan justeres via Arlo-appen eller stilles inn slik at den aktiveres automatisk ved hjelp av telefonens plasseringsinnstillinger.

Pris og tilgjengelighet

Kameraet kan forhåndsbestilles nå og blir tilgjengelig i butikkene fra den 1. april. Den veiledende prisen i Norge blir som sagt på 1.290 kroner.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.
To nye mobiler med fokus på kameraet.
Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Strømmegiganten har gjort en større innholdsavtale med Sony Pictures.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Lanserer blant annet nye TV-er med MiniLED-teknologi.
TCL TS8132 er en rimelig lydplanke med Dolby Atmos, som gjenskapes av diskrete topphøyttalere.
Ny drivlinje og fleksible utstyrspakker.
Nok en gang utsettes kinopremierer på store filmtitler.