Nyhet

Arlo lanserer overvåkningskamera til bruk innendørs

Det nye Essential Indoor Camera beskytter hjemmet ditt 24 timer i døgnet.

Skrevet av / 11.03.21 - 13:32
Arlo lanserer overvåkningskamera til bruk innendørs

Selskapet Arlo, som tidligere var en del av Netgear, er kjent for sine utmerkede men dyre overvåkningsløsninger som for eksempel Arlo Pro 3.

Arlo Pro 3-kameraet koster rundt 5.000 kroner, som er langt fra lommepenger for de fleste. Men hvis du skulle hatt forbedret sikkerheten i hjemmet ditt uten å betale en liten formue, må du lese videre.

Arlo har nemlig for få dager siden lansert det såkalte Essential Indoor Camera til bare 1.290 kroner, det lar deg overvåke hjemmet 24 timer i døgnet uten gå på kompromiss med tryggheten.

Sammen med Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell, som vi skrev om for et par måneder siden, er det nye rimelige overvåkningskameraet en del av en ny serie av budsjettvennlige produkter fra Arlo, som vi forventer å se utvidet i de kommende måneder og år.

Arlo Essential Indoor Camera
Arlo Essential Indoor Camera får flere funksjoner, hvis man tegner et såkalt Arlo Smart-abonnement, herunder kunstig intelligens som kan skille mellom mennesker og husdyr, samt muligheten for å ta opptak i skyen i opptil 30 dager. (Foto: Arlo)

Beskytter hjemmet fra inne

Som navnet antyder er Essential Indoor Camera beregnet til innendørsbruk. Kameraet tar opptak i 1080p FHD og kommer med et veldig følsomt nattesyn, slik at man kan få tydelige bilder og opptak av hva enn som skjer i hjemmet både natt og dag, lover Arlo i en pressemelding.

Hvis kameraet ser en bevegelse får brukeren en advarsel direkte på mobiltelefonen. Da kan du velge å aktivere den innebygde alarmen eller bruke kameraets mikrofon og høyttaleren til å snakke med personen som har forstyrret husfreden.

Arlo Essential Indoor Camera kobles til internett direkte via Wi-Fi og man har derfor ikke bruk for en separat basestasjon slik som på de dyrere kameraene fra produsenten.

Arlo Essential Indoor Camera
Kameraet kommer med et automatisk objektivdeksel, slik at du enkelt kan skru av kameraet for full  kontroll over privatlivets fred. (Foto: Arlo)

Kontrol på privatlivet

Arlo Essential Indoor Camera har et automatisk objektivdeksel, slik at du enkelt kan skru av kameraet for full kontroll over privatlivets fred. Kameraets lyd og video kan deaktiveres når du er hjemme, og skrus på når du forlater hjemmet. Funksjonen kan justeres via Arlo-appen eller stilles inn slik at den aktiveres automatisk ved hjelp av telefonens plasseringsinnstillinger.

Pris og tilgjengelighet

Kameraet kan forhåndsbestilles nå og blir tilgjengelig i butikkene fra den 1. april. Den veiledende prisen i Norge blir som sagt på 1.290 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Kjøle- og fryseskap i større format

Fargerik espressomaskin fra Smeg

Bedre og billigere sikkerhetskameraer

Siemens temperaturstyrte platetopper

Miele Aerium fresher opp klærne dine!

Smart hjem med finsk teknologi

Scroll to Top