TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Arlo klar med trådløs video-ringeklokke

Den trådløse dørklokka kjenner igjen hvem som ringer på døra.

forfatter
Publisert 06.01.21 - 16:52

Arlo har allerede en trådløs dørklokke på markedet, Arlo Audio Doorbell, men som navnet antyder mangler Audio Doorbell et videokamera.

Det kan Arlo nå levere med Essential Wire-Free Video Doorbell, som gir brukeren muligheten til å både se og høre besøkende utenfor inngangsdøren. Hvis man ikke selv kan komme til døren så kan man svare via smarttelefonen sin og den innebygde høyttaleren og mikrofonen i dørklokken. Kameraet med 180 graders synsvinkel sikrer at man kan se personer i full figur samt evt. pakker på bakken.

Kameraet holder hele tiden øye med om noen går mot døren og kan innstilles til å sende varsler til mobilen, så fort det er en bevegelse.

Arlos nye ringeklokke virker best, hvis man tegner et abonnement på AI SMART Security. Så gjemmes videoopptak opptil 30 dager i skyen, og man får en ny dørklokke, hvis den gamle blir stjålet. (Foto: Arlo)

Essential Wire-Free Video Doorbell kan skille mellom personer, biler og dyr, som er praktisk da man kan stille inn at kameraet ikke skal gi beskjed, hvis det bare er naboens katt som sniker seg forbi hoveddøren.

Ringeklokken støtter Amazon Alexa, Google Assistant og Samsung SmartThings og kan dermed jobbe sammen med andre smarte enheter i hjemmet.

Pris og tilgjengelighet

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell kan bestilles allerede nå og blir tilgjengelig i butikkene fra den 4. februar til en veiledende pris på 200 EUR (2.000 kroner).

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den populære dørlåsen blir endelig smart Ingen kodelås for inngangsdør er like populær som Yale Doorman. Nå kan du enkelt gjøre den smart, med appstyring.
Wiz scanner stuen din som en radar Smartlysprodusenten WiZ får med en softwareopdatering Wi-Fi-lyspærene til å fungere som bevegelsessensorer!
Prisgunstig og kraftfull En selvtømmende støvsuger med moppefunksjon til en rimelig pris – virker som om høsten er reddet.
Rent uten besvær Ecovacs utvider sine støvsuge- og mopperoboter med Deebot T10-familien, først ut er Plus og Turbo
La Bob og Joe hjelpe deg på kjøkkenet Franske Daan Tech vil selge sin nye minioppvaskmaskin Bob på det norske markedet. På IFA-messen i Berlin viste selskapet også frem den splitternye smarte miniovnen Joe.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Følg Lyd & Bilde