Nyhet

Arlo klar med trådløs video-ringeklokke

Den trådløse dørklokka kjenner igjen hvem som ringer på døra.
forfatter

Arlo har allerede en trådløs dørklokke på markedet, Arlo Audio Doorbell, men som navnet antyder mangler Audio Doorbell et videokamera.

Det kan Arlo nå levere med Essential Wire-Free Video Doorbell, som gir brukeren muligheten til å både se og høre besøkende utenfor inngangsdøren. Hvis man ikke selv kan komme til døren så kan man svare via smarttelefonen sin og den innebygde høyttaleren og mikrofonen i dørklokken. Kameraet med 180 graders synsvinkel sikrer at man kan se personer i full figur samt evt. pakker på bakken.

Kameraet holder hele tiden øye med om noen går mot døren og kan innstilles til å sende varsler til mobilen, så fort det er en bevegelse.

Arlos nye ringeklokke virker best, hvis man tegner et abonnement på AI SMART Security. Så gjemmes videoopptak opptil 30 dager i skyen, og man får en ny dørklokke, hvis den gamle blir stjålet. (Foto: Arlo)

Essential Wire-Free Video Doorbell kan skille mellom personer, biler og dyr, som er praktisk da man kan stille inn at kameraet ikke skal gi beskjed, hvis det bare er naboens katt som sniker seg forbi hoveddøren.

Ringeklokken støtter Amazon Alexa, Google Assistant og Samsung SmartThings og kan dermed jobbe sammen med andre smarte enheter i hjemmet.

Pris og tilgjengelighet

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell kan bestilles allerede nå og blir tilgjengelig i butikkene fra den 4. februar til en veiledende pris på 200 EUR (2.000 kroner).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.