Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Skullcandy gir spillopplevelsen “Turtle Power”

Skullcandy lanserer gaming-hodetelefonene PLYR i Teenage Mutant Ninja Turtles-utgave.

Skrevet av / 26.10.23 - 11:09
Skullcandy gir spillopplevelsen “Turtle Power”

I anledning 40-årsjubileet for Teenage Mutant Ninja Turtles, blir Skullcandy nostalgisk på høyt nivå. Med en ny utgave av sine gaming-hodetelefoner PLYR, som her altså heter Skullcandy x TMNT PLYR.

Skullcandy Player_Turtles_Hero01_V01 kopi
Foto: Skullcandy

Inspirert av Skilpaddepower

Hvis du noen gang har drømt om å ta en dypdykk ned i kloakken med favorittskilpaddene dine, kan det nye gaming-headsettet være noe for deg. Det er nemlig inspirert av det grønne slimet som forvandlet gutta til helter.

Om det er kult eller harry, skal vi ikke uttale oss så mye om, men Skullcandy har i hvert fall gått “all in” på designelementene. Øreklokkene i PLYR-hodetelefonene ser ut som skilpaddeskall, og på innsiden av øreklokken er et “kumlokk”. Som prikken over i-en er mikrofonen prydet med pizza-detaljer. Selvsagt pepperoni.

Er du ekte TMNT-fan, vil du elske dette: Du kan tilpasse fargen på hodebåndet for å representere din favorittskilpadde. Er du team Raph, Don, Mikey eller Leo? Velg din farge og vis verden hvem du støtter.

Skullcandy Player_Turtles_Hero03_V01
Foto: Skullcandy

Fakta

På den tekniske siden støtter Skullcandy x TMNT PLYR Bluetooth 5.2, og opptil 24 timers batteritid. Det er plattform-uavhengig og kan dermed brukes med både Windows PC, Xbox og PlayStation konsoller. Lav forsinkelse forsikres gjennom en 2,4 GHz sender som følger med. Du kan gjøre innstillinger av lyden via en egen Skullcandy-programvare, og husker du ikke hvor du la hodetelefonene sist, kan du finne dem igjen med Tile.

Skullcandy x TMNT PLYR: Tilgjengelighet og pris

I følge Skullcandy er etterspørselen skyhøy, og opplaget begrenset. Så skaff et par, før de forsvinner ned i kloakken! De koster 150 euro i nettbutikken deres.

Mer info: skullcandy.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Apple godkjenner PC-emulator for iOS

Fortnite tilbake på iOS

Flatt tastatur kan nesten sendes som et brev

Her er de nye Xbox-konsollene

En fordypende spillopplevelse

Bli en del av spillet med KI

KI-funksjoner i en gamingskjerm?

Ansiktsløft for Asus' håndkonsoll

Fred i konsollkrigen etter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skreddersydd gaming-lyd med Arctis Nova 5

Masken faller for Razer

Scroll to Top