TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Danske Netflix-Nisser

Netflix lover oss en klassisk julefortelling med en dash av overnaturlig grøss.

forfatter
Publisert 13.11.21 - 07:30

Denne uken slipper Netflix traileren til den kommende danske juleserien Nisser.

Skaperne av serien er det samme teamet som står bak Netflix-serien The Rain.

Les også The Rain - se siste sesongs trailer Kan de overleve hverandre? Netflix slipper i dag traileren til siste sesong av den danske apokalypse-serien The Rain.

Den danskspråklige serien, innspilt i København, vil by på «de ekte, monstrøse skapningene som inspirerte mytene vi alle kjenner».

I hovedrollene finner vi blant annet Ann Eleonora Jørgensen, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel (The Rain) og Lukas Løkken (The Rain).

https://youtu.be/b8LqYHBgRgw

 

Fra pressemelding kan vi lese følgende om handlingen:

I håp om å finne sammen over julen, reiser en familie på fire til en fjern øy i den danske skjærgården, men oppdager i stedet at øyen er kontrollert av en sterkt religiøs gruppe som lever sammen med mektige skapninger i skogen, som viser seg å være nisser. Ekte, monstrøse skapninger som inspirerte mytene vi alle kjenner. Når jenta i familien finner, og tar med seg en babynisse, forstyrrer hun uforvarende en naturlig balanse, og kaster hele øya inn i en kamp om livet for tro, familie, og overlevelse.

_ZAM5258.ARW _ZAM6985.ARW Nisser, sesong 1_9 _ZAM7878.ARW _ZAM6929.ARW Nisser, sesong 1_8 Nisser, sesong 1_6 Nisser_Netflix
<
>
Nisser, sesong 1 (Foto: Netflix)

Den nye serien vil bestå av kun 6 episoder, handlingen foregår (selvsagt) i Danmark, og er skapt og skrevet av Stefan Jaworski (Those Who Kill, Når støvet har lagt seg).

Nisser, sesong 1 (Foto: Netflix)

Nisser er basert på en original ide fra Jannik Tai Mosholt og Christian Potalivo (The Rain), som også er utøvende produsenter. Engelsk tittel blir «Elves».

Regien står Roni Ezra (The New Nurses) for, og serien er produsert av Elise H. Lund for Miso Film.

Nisser, sesong 1 (Foto: Netflix)

Global premieredato er den 28. november.

Les også Trailer-Kadaver I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.

Peter Bose, CEO og produsent i Miso Film, uttaler:

Med vår nye Netflix-serie Nisser, fortsetter vi det sterke partnerskapet vi har bygget med Netflix gjennom tre sesonger av The Rain. Nisser er en julehorror som utforsker premisset “hva om nisser var ekte og farlige?”, og nok en gang viser Netflix at de våger der andre ikke tør. Vi feirer at Netflix åpner dører til nye sjangre som vi ikke ville hatt ressurser til å utvikle og produsere tidligere i vårt lokale marked. Nisser vil utelukkende bli filmet omkring København, og vi ser frem til å gi Netflix sine abonnenter en unik vri på julesjangeren.

 

Vil Netflix’ «Nisser» bli en like stor seersuksess som den norske serien «Nissene på låven»? (Foto: TV Norge)

Det er mange grunner til at vi gleder oss over denne nye danske produksjonen. (…) …å ta del i lokale myter som alltid har resonnert i Norden, og muligheten til å gjøre disse om til en moderne julefortelling – med et lite touch av horror.

– Tesha Crawford, Netflix

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vinner hun kronprinsens hjerte? Netflix slipper trailer til prermiereklar norsk spillefilm.
Dramaet som engasjerte hele verden! En høydramatisk historie fra virkelighetene – men Howard får aldri hevet temperaturen til kokepunktet.
Se trailer for ny Star Wars-serie på Disney+ Der er en ny Star Wars-serie på vei fra Disney+. Se den første fulle traileren her.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene leverer sitt svar på heseblesende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Sveitsisk splatterfilm tester ny crowdfunding-model Mad Heidi er finansieret avfans, som får del i overskuddet hvis filmen blir en suksess.
Nå kan du strømme Game of Thrones i 4K-kvalitet *OPPDATERT* 4K-versjonene av Game of Thrones sesong 1-8 er nå tilgjengelig på HBO Max.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend