Search
Generic filters

Wimp med ny iOS-design

Video, personlig profil og ny spillelisteseksjon til iPhone og iPad.

Musikktjenesten Wimp lanserte i går en nydesignet iOS-klient til alle som bruker iPhone og iPad. De lover at det både er enklere å finne fram i den store musikkatalogen med over 25 millioner låter, i tillegg til at man nå får musikkvideo, ny spillelisteseksjon og personlig profil.

HD-video
Foruten å være den eneste tjenesten i Norden med ren CD-kvalitet på lyden (med Wimp HiFi), tilbyr den norske tjenesten nå også video i HD-kvalitet, som gradvis rulles ut til de ulike klientene. Android-brukere fikk videokanal i mai og nylig kom Wimp med en helt ny nettspiller med video på artistsidene. Nå kan også alle iPhone- og iPad-brukere finne video på artistsidene i Wimp. Video kan også enkelt spilles av i fullskjerm ved å snu telefonen eller nettbrettet på siden.

Se videopresentasjon av den nye iOS-appen her

Wimp har lisensiert musikkvideoinnhold ”fra alle de store plateselskapene og mange små” og har tilgjengelig en katalog på over 75 000 musikkvideoer.

Spillelister
Den nye iOS-klienten inneholder også en ny spillelisteseksjon som også finnes i den nye nettspilleren. Seksjonen er inndelt i stemning og situasjoner, der du kan velge mellom musikk ”til avslapning, fest, trening, romantikk, konsentrasjon eller middag i første nivå, eller dykke enda lenger ned og finne historiske lister, sesongbaserte lister, lister fra media, topplister, gjestelister og eventbaserte lister.” Dette er ikke ulikt hva Spotify rullet ut da de lanserte sin oppdaterte nettspiller i april.

– Foreløpig ser vi at de nye listene våre med fokus på avslapning og fest gjør det sterkest, mens treningslistene også holder seg populære. Spesielt de nye listene våre med fokus på hvile og avslapning ser ut til å ha direkte sammenheng med årstid og feriemodus, sier Sveinung Rindal, global redaksjonssjef for WiMP Music.

Den nye iOS-versjonen av Wimp har også mulighet til å lage en personlig profil ved å legge til fornavn, etternavn og bilde. Det er nå også mulig å logge inn med din Facebook-konto i stedet for det egne WiMP-brukernavnet. Profilsiden viser også fram din musikksamling, både musikken som er lagret som favoritter og spillelistene du har laget er nå samlet på en side.

Annet
iOS-klienten har videre fått utvidet låtinformasjon, som viser hvem som har komponert musikken, skrevet teksten, produsert og hvem som er utøvende musikere. Generelt enklere navigasjon er vi lovet, med undermenyene Nytt, Anbefalt, Topp og Norsk, både for album, låter og spillelister.

Det blir også enklere å velge hva som skal lagres som offline for lytting når du ikke har tilgang til nett.

wimp.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.