Vinylfans! Se her!

Universal Music UK har sin egen nettside hvor de selger hele sin vinylkatalog. Og utvalget er stort!
forfatter

uvinyl.co.uk finner du hele vinylkatalogen til Universal Music UK, klar for bestilling med et klikk. Mye av dagens mest populære artister gis ut på vinyl, du finner nyeste utgivelser fra blant annet Madonna, Rufus Wainwright og Lana Del Ray. Backkatalogen til Rolling Stones er det satt av en egen fane for. En egen fane for bokssett finnes også, deriblant av Nirvana, Rolling Stones, Queen, Velvet Underground, Rihanna, Lady Gaga, Keane, m.fl.

Utvalget på nettsiden er stort! Du finner selvsagt ikke alt, da det kun er fra ett plateselskap. Dog verdens største. Norske artister gitt ut på Universal Music Norge later ikke til å være representert.

Enklest er det å sjekke ut selv!

uvinyl.co.uk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.