TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Trent Reznor skal redesigne Beats for Apple

Nine Inch Nails-frontmannen var med å grunnlegge Beats før tjenesten ble kjøpt av Apple, og nå skal han gi sin egen tjeneste en ansiktsløftning.

forfatter
Publisert 10.04.15 - 09:55

Da blekket for et knapt år siden ble tørt på Apples kjøpsavtale med Beats Audio fikk Tim Cook & Co mer enn bare Dr. Dre og firmaets ikoniske om enn ikke alltid like vellydende hodetelefoner med på kjøpet.

Også strømmetjenesten Beats Music var en del av pakken. Og bak Beats Music sto blant annet Trent Reznor, som fans av industrial metal og alternativ musikk kjenner som trollmannen bak metalprosjektet Nine Inch Nails. Reznor har også vunnet en Oscar for sin filmmusikk til filmen “The Social Network”, og han var dessuten kreativ sjef for Beats Music, som han selv var med å starte opp i januar 2013.

Etter Apples kjøp av Beats har det vært usikkert hva Reznors rolle skulle være, men nå skriver Apple Insider at Trent Reznor jobber med et redesign av Beats Music-appen, hvilket vi kan få se senere i år, når versjon 8.4 av iOS rulles ut til brukerne.

Formodentlig får tjenesten et nytt navn og en helt ny design, mens andre elementer fra tidligere – som spillelister sammensatt av Beats egne redaktører – vil bli beholdt. Den nye strømmetjenesten vil bli abonnementsbasert som før, og vil angivelig komme til å koste noenlunde det samme som konkurrenten Spotify.

Apple satser kraftig på musikkstrømming etter at salget av digital musikk via Apples iTunes-butikk har begynt å falle.

Under kan du se et av den nye Apple-medarbeiderens største hits, Hurt (som også har blitt gjeninspilt av Johnny Cash på hans ikoniske album “The Man Comes Around”) spilt live.

youtu.be/KR4DjYczINM

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde