Apple

Nine Inch Nails-frontmannen var med å grunnlegge Beats før tjenesten ble kjøpt av Apple, og nå skal han gi sin egen tjeneste en ansiktsløftning.
Annonse
Annonse
forfatter

Da blekket for et knapt år siden ble tørt på Apples kjøpsavtale med Beats Audio fikk Tim Cook & Co mer enn bare Dr. Dre og firmaets ikoniske om enn ikke alltid like vellydende hodetelefoner med på kjøpet.

Også strømmetjenesten Beats Music var en del av pakken. Og bak Beats Music sto blant annet Trent Reznor, som fans av industrial metal og alternativ musikk kjenner som trollmannen bak metalprosjektet Nine Inch Nails. Reznor har også vunnet en Oscar for sin filmmusikk til filmen “The Social Network”, og han var dessuten kreativ sjef for Beats Music, som han selv var med å starte opp i januar 2013.

Etter Apples kjøp av Beats har det vært usikkert hva Reznors rolle skulle være, men nå skriver Apple Insider at Trent Reznor jobber med et redesign av Beats Music-appen, hvilket vi kan få se senere i år, når versjon 8.4 av iOS rulles ut til brukerne.

Formodentlig får tjenesten et nytt navn og en helt ny design, mens andre elementer fra tidligere – som spillelister sammensatt av Beats egne redaktører – vil bli beholdt. Den nye strømmetjenesten vil bli abonnementsbasert som før, og vil angivelig komme til å koste noenlunde det samme som konkurrenten Spotify.

Apple satser kraftig på musikkstrømming etter at salget av digital musikk via Apples iTunes-butikk har begynt å falle.

Under kan du se et av den nye Apple-medarbeiderens største hits, Hurt (som også har blitt gjeninspilt av Johnny Cash på hans ikoniske album “The Man Comes Around”) spilt live.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utviklingsredaktør og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Les også

Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
I tillegg til PC'er i alle størrelser og vektklasser lanserer HP også hodetelefoner.
JBL har presentert sine hodetelefonnyheter i anledning CES 2021.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Nå kan du glede deg til mer pomp, prakt, intriger - og sex - blant fiffen fra 1800-tallet.
Reporter-utgave med kevlar
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.