Til sangstjernen i deg

forfatter

En god mikrofon gjør deg ikke til en bedre sanger, men ingen kan klage på lydkvaliteten. Samson Meteor Mic er et rimelig alternativ for hobbymusikere.

Man plugger den rett i USB-porten på laptopen, eller i USb-adapterenpå en iPad, så er det bare å starte opptak. Mikrofonen bruker et 25 mm kondensatorelement med stor båndbredde og trenger ingen drivere for å virke.

Den funker uten dikkedarer med Garageband på en iPad eller MacBook, og man kan spille inn sporene fra vokal, eller akustiske instrumenter med full CD-kvalitet. 16-bit/44,1/48 Khz.

På baksiden sitter en den hodetelefonutgang, slik at man kan lytte på opptaket mens det gjøres. Når man er ferdig brettes stativet rundt mikrofonen, så er det bare å ta med i den medfølgende bærebagen.

En Meteor Mic koster 850 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.