Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Til sangstjernen i deg

En god mikrofon gjør deg ikke til en bedre sanger, men ingen kan klage på lydkvaliteten. Samson Meteor Mic er et rimelig alternativ for hobbymusikere.

Man plugger den rett i USB-porten på laptopen, eller i USb-adapterenpå en iPad, så er det bare å starte opptak. Mikrofonen bruker et 25 mm kondensatorelement med stor båndbredde og trenger ingen drivere for å virke.

Den funker uten dikkedarer med Garageband på en iPad eller MacBook, og man kan spille inn sporene fra vokal, eller akustiske instrumenter med full CD-kvalitet. 16-bit/44,1/48 Khz.

På baksiden sitter en den hodetelefonutgang, slik at man kan lytte på opptaket mens det gjøres. Når man er ferdig brettes stativet rundt mikrofonen, så er det bare å ta med i den medfølgende bærebagen.

En Meteor Mic koster 850 kroner.

forfatter
Skrevet av

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.