Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Springsteens «High Hopes» lekket på nettet!

Mandag 25. november slippes singelen "High Hopes" fra Bruce Springsteens kommende album, men allerede nå er den tilgjengelig på verdensveven.

Skrevet av / 21.11.13 - 10:08
Springsteens «High Hopes» lekket på nettet!

Som vi skrev om for to dager siden, kommer første drypp fra The Boss’ kommende album, singelen «High Hopes», på mandag den 25. november. I natt ble den lekket på nettet.

Bruce Springsteen, HIGH_HOPES_Nov25

Sangen, skrevet av Tim Scott McConnell (som for tiden bor i Norge!) hentet fra albumet The High Lonesome Sound fra 1987, er en nyinnspillingen fra tiden Springsteen tilbrakte i studio i mars i år under Wrecking Ball-turneen i Australia. På dette tidspunktet var Little Steven opptatt med innspillingen av andre sesong av Lilyhammer; dermed steppet Rage Against the Machine gitarvirtuosen Tom Morello inn som stand-in. Og hvilken stand-in!

Bruce spilte faktisk inn denne coverlåten allerede i 1995 i forbindelse med the E Street Band-gjenforeningen, men 2013-versjonen bærer adskillig mer preg av tiden han har tilbrakt med «The Seeger Sessions Band». Skikkelig uptempo jazz-rock, og fremstår slik som en videreføring av hans musikalske eksperimentelle utvikling som slo ut i full blomst på «Wrecking Ball»-albumet (2012).

Sangen kan lastes ned/strømmes fra WiMP fra og med 25. november.

Ifølge godt kvalifiserte kilder som Rolling Stone har snakket med, slippes det nye albummet rett etter nyttår. Turneen starter den 26. januar i Sør-Afrika! Ingen Europa-datoer er foreløpig annonsert, men de kommer garantert.

Bruce Springsteens offisielle hjemmeside.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top