Search
Generic filters

Springsteens «High Hopes» lekket på nettet!

Mandag 25. november slippes singelen "High Hopes" fra Bruce Springsteens kommende album, men allerede nå er den tilgjengelig på verdensveven.

Som vi skrev om for to dager siden, kommer første drypp fra The Boss’ kommende album, singelen «High Hopes», på mandag den 25. november. I natt ble den lekket på nettet.

Bruce Springsteen, HIGH_HOPES_Nov25

Sangen, skrevet av Tim Scott McConnell (som for tiden bor i Norge!) hentet fra albumet The High Lonesome Sound fra 1987, er en nyinnspillingen fra tiden Springsteen tilbrakte i studio i mars i år under Wrecking Ball-turneen i Australia. På dette tidspunktet var Little Steven opptatt med innspillingen av andre sesong av Lilyhammer; dermed steppet Rage Against the Machine gitarvirtuosen Tom Morello inn som stand-in. Og hvilken stand-in!

Bruce spilte faktisk inn denne coverlåten allerede i 1995 i forbindelse med the E Street Band-gjenforeningen, men 2013-versjonen bærer adskillig mer preg av tiden han har tilbrakt med «The Seeger Sessions Band». Skikkelig uptempo jazz-rock, og fremstår slik som en videreføring av hans musikalske eksperimentelle utvikling som slo ut i full blomst på «Wrecking Ball»-albumet (2012).

Sangen kan lastes ned/strømmes fra WiMP fra og med 25. november.

Ifølge godt kvalifiserte kilder som Rolling Stone har snakket med, slippes det nye albummet rett etter nyttår. Turneen starter den 26. januar i Sør-Afrika! Ingen Europa-datoer er foreløpig annonsert, men de kommer garantert.

Bruce Springsteens offisielle hjemmeside.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.