Search
Generic filters

Spinal Tap er tilbake!

Nytt album og verdensturnè bestående av èn eneste konsert - på Wembley!


Et av de mest legendariske rockebandene gjennom tidene har gjenoppstått!

Tulledokumentaren «This is Spinal Tap» fra 1984 smalt spiker’n på hue’ i sin måte å portrettere rocken på, i det den fulgte de fiktive, fallende stjernene i det britiske rockebandet Spinal Tap.

Filmen har blitt legendarisk, og det er vel knapt en rockemusiker i verden som ikke har sett den. Og den har blitt inspirasjon for andre tilsvarende mockumentaries i form av for eksempel «Get Ready to be Boyzvoiced», samt en videodokumentar av Hurra Torpedos USA-turné. Og suksessen har dessuten sørget for at det i virkeligheten amerikanske bandet har opptrådt på ekte ved noen få anledninger i ettertid.

Nå er bandet tilbake! Albumet heter «Back From the Dead» og inneholder nye versjoner av gamle klassikere som ”Hell Hole”, “Tonight I’m Gonna Rock You Tonight”, ”’Heavy Duty”, “’Big Bottom”, “SexFarm”, “Stonehenge”, “Gimme Some Money” og «(Listen to the) Flower People». Albumet inneholder også nyskrevne låter som ”Warmer Than Hell”, “Short and Sweet”, “Celtic Blues”, “Rock ‘n’ Roll Nightmare” og tittelsporet “Back From The Dead”.

Som ekstra krem på rockekaka bys vi på en 60 minutter lang DVD hvor bandet i detalj går inn på hver enkelt låt for å forklare, unnskylde seg og prate om sin egen genialitet.

”Back From the Dead” slippes i en luxus digipack med hoppopp-effekt. Når man åpner plata får man se våre tre helter på scenen, ved siden av Stonehenge.

For sette prikken over i-en i feiringen av 25-årjubileet legger bandet ut på en verdensturnè som består av….. EN konsert! Datoen er 30. juni 2009, stedet er Wembley Arena i London.
www.spinaltap.com

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.