Festivalmusikk

Wimp lar deg nå deg bevege deg frem og tilbake mellom minneverdige høydepunkter fra 41 år med Roskilde Festival.
forfatter

Wimp har i år inngått samarbeid med Roskilde Festival, som gjør at mesteparten av musikken fra 41 år med Roskilde Festival nå bare er et klikk unna. Tjenesten heter Roskilde Tidsmaskinen, hvor du finner spillelister for hvert eneste år med Roskilde Festival. Inkludert årets kommende festival, altså 42 år totalt.

Wimp-redaksjonen har satt sammen 42 spillelister med albuminnspillinger av utvalgte band og artister, som de mener spesielt representerer 42 år med Roskilde Festival. Wimp står også bak nettstedet soundofroskilde.com, hvor du kan gå dypere inn i Roskildes musikkhistorie og finne festivalplakatene fra hvert år.

Abonnerer du ikke på Wimp, kan du benytte deg av gratis tilgang av strømmingtjenesten i 30 dager fra nå, og få adgang til over 60 Roskilde-playlister og 16 millioner andre sanger som finnes i Wimp-tjenesten.

wimp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.