TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nå kan du logge på Wimp fra flere enheter

På én gang!

forfatter
Publisert 05.02.14 - 14:00

Noen ganger vil man høre på en spilleliste fra en enhet mens man leter etter ny musikk med en annen. Med en ny Wimp-oppdatering er nå dette mulig.

Med en ny oppdatering kan du høre på musikk fra Wimp-kontoen via PC-en, redigere spillelister på mobilen og høre på offline-spillelister med nettbrettet. Eller online. Det formålet som måtte passe deg. Hvor mange enheter som kan være pålogget samtidig er litt usikkert, men undertegnede har kunnet spille musikk fra både PC, mobil og nettbrett på én gang, uten problemer. Det gjelder også Wimp HiFi, som strømmer i CD-kvalitet!

I tillegg har Wimp fikset problemet med at offline-innhold slettes når du reinstallerer Wimp eller skifter til ny enhet. Offline-innhold gjenopprettes nå enkelt i innstillingene.

wimp.no

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt album fra The Boss Det er offisielt! Den 11. november slipper The Boss sitt 21. studioalbum.
Nytt album? Den amerikanske rockelegenden er snart klar med sitt 21. studioalbum - og denne runden covrer han soul-legender.
90-tallet har ringt: Winamp er tilbake I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp som styrte musikken til festen. Nå er avspilleren tilbake etter nesten 10 års fravær.
TikTok som musikktjeneste? Det populære sosiale mediet kan få sin egen musikkstrømmetjeneste.
Kjøpe Twitter, eller Springsteen-billetter? Etter 3-års koronahiatus er den amerikanske rockelegenden Bruce Springsteen tilbake på verdensturné neste år; men til hvilke billettpriser?
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Følg Lyd & Bilde