Nå kan du logge på Wimp fra flere enheter

På én gang!
forfatter

Noen ganger vil man høre på en spilleliste fra en enhet mens man leter etter ny musikk med en annen. Med en ny Wimp-oppdatering er nå dette mulig.

Med en ny oppdatering kan du høre på musikk fra Wimp-kontoen via PC-en, redigere spillelister på mobilen og høre på offline-spillelister med nettbrettet. Eller online. Det formålet som måtte passe deg. Hvor mange enheter som kan være pålogget samtidig er litt usikkert, men undertegnede har kunnet spille musikk fra både PC, mobil og nettbrett på én gang, uten problemer. Det gjelder også Wimp HiFi, som strømmer i CD-kvalitet!

I tillegg har Wimp fikset problemet med at offline-innhold slettes når du reinstallerer Wimp eller skifter til ny enhet. Offline-innhold gjenopprettes nå enkelt i innstillingene.

wimp.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.