Chromebook

Chromebook-brukere kan nå laste opp musikk til Google Play, direkte via nettleseren.
forfatter

Tidligere har Chromebook-brukere vært avhengig av en PC eller Mac for å laste opp musikk til sin Google Play-konto i nettskyen. Men nå kan dette endelig gjøres direkte via nettleseren.

Google har nemlig lagt til nye Labs-funksjoner for Play Music, og en av dem støtter opplasting av musikk via nettleseren. En ny minispiller er også tilgjengelig.

Nå kan du enkelt laste ned et album i MP3 fra din vanlige musikknettbutikk. Legg den til i en lokal musikkmappe på Chromebook. I den nye Google Play Music-klienten i nettleseren velger du ”Add Music” og deretter den lokalt lagrede musikken. Denne lastes umiddelbart opp i nettskyen.

Du kan også velge å automatisk laste opp all lagret musikk i en spesifikk mappe. Bruker du en spesifikk mappe til dine musikkjøp, vil musikken da automatisk lastes opp til nettskyen etter nedlasting, slik at du kan få tilgang til den fra alle dine enheter som er koblet til din Google Play-konto.

google.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.