TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Last opp musikk i nettleseren

Chromebook-brukere kan nå laste opp musikk til Google Play, direkte via nettleseren.

forfatter
Publisert 04.04.14 - 15:42

Tidligere har Chromebook-brukere vært avhengig av en PC eller Mac for å laste opp musikk til sin Google Play-konto i nettskyen. Men nå kan dette endelig gjøres direkte via nettleseren.

Google har nemlig lagt til nye Labs-funksjoner for Play Music, og en av dem støtter opplasting av musikk via nettleseren. En ny minispiller er også tilgjengelig.

Nå kan du enkelt laste ned et album i MP3 fra din vanlige musikknettbutikk. Legg den til i en lokal musikkmappe på Chromebook. I den nye Google Play Music-klienten i nettleseren velger du ”Add Music” og deretter den lokalt lagrede musikken. Denne lastes umiddelbart opp i nettskyen.

Du kan også velge å automatisk laste opp all lagret musikk i en spesifikk mappe. Bruker du en spesifikk mappe til dine musikkjøp, vil musikken da automatisk lastes opp til nettskyen etter nedlasting, slik at du kan få tilgang til den fra alle dine enheter som er koblet til din Google Play-konto.

google.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt album? Den amerikanske rockelegenden er snart klar med sitt 21. studioalbum - og denne runden covrer han soul-legender.
90-tallet har ringt: Winamp er tilbake I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp som styrte musikken til festen. Nå er avspilleren tilbake etter nesten 10 års fravær.
TikTok som musikktjeneste? Det populære sosiale mediet kan få sin egen musikkstrømmetjeneste.
Kjøpe Twitter, eller Springsteen-billetter? Etter 3-års koronahiatus er den amerikanske rockelegenden Bruce Springsteen tilbake på verdensturné neste år; men til hvilke billettpriser?
Hør musikken fra «Stranger Things» Er du klar for sesongfinalen på Stranger Things? Med denne spillelisten kommer du i rett stemning.
Her finner du musikken fra favorittseriene dine Ny nordisk hub gjør det enklere å finne musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.
Følg Lyd & Bilde