Programvare

iTunes har fått en kraftig oppgradering, og du vil like endringene. Garantert.
forfatter

Den nye iTunes-versjonen er den 11 større oppgraderingen, og en av de mest omfattende. Foruten en komplett redesign, til det bedre vil vi si, er det blitt enklere å navigere mellom musikk, iTunes Store og iCloud-synkroniseringen er et fremskritt.

Dessuten kan du fortsette avspillingenpå en iPad,  akkurat der du stoppet på Mac-en, siden iTunes 11 snakker sammen på tvers av plattformene du bruker:

Synkoniserer avspillingen

iCloud hukser hvor du stoppet avspllingen av en film eller låt på feks Apple TV, og så kan du fortsette avspillingen akkurat der du stoppet, på en iPad senere.

Ny iTunes Store

Bedre oversikt og klarere design gjør det mye enklere å finne frem. Og gir deg bedre overblikk på sidene.

Spill kjøpene fra iCloud

Alle kjøpene – film, musikk osv – er enkelt tilgjengelig i avspillebiblioteket, og kan spilles selv når du ikke er tilkoblet nett.

Snart spillles

Nå kan du se hvilken låt som er neste i rekken når dun hører på musikk.

Bedre søkefunksjon

Forslag til søkeordene du taster inn, dukker umiddelbart opp på skjermen, og klikker du på et av dem går du rett til det valgte forslaget.

Ny miniavspiller

Den lille avspilleren du kan ha hvor som helst på skjermen, viser nå neste låt, albumcoveret, og listen over låtene. Du kan også søke direkte i miniavspilleren, uten å måtte åpne hele iTunes-vinduet. Og endelig er AirPlay-ikonet også tilgjengelig i miniavspilleren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.