Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bloomberg: Spotify HiFi nærmer seg

Vi har hørt det flere ganger før, men nå kan en mer vellydende versjon av Spotify snart bli en realitet.

Skrevet av / 21.06.23 - 10:44
Bloomberg: Spotify HiFi nærmer seg

Spotify planlegger å rulle ut et nytt premium-abonnement som forventes å inkludere Hi-Fi lyd. Det melder blant andre Bloomberg og Reuters.

Hvis det høres ut som gammelt nytt, er det helt riktig: Nyheten kommer nemlig drøyt 2,5 år etter at Spotify fortalte at den oppgraderte Hi-Fi versjonen tjenesten var «coming soon»…!

Nytt, dyrere abonnement med Hi-Fi lyd

Det nye abonnementet kalles «Supremium» internt hos Spotify, og vil ifølge kildene være et nytt og dyrere alternativ enn dagens Premium. Ifølge rapporten fra Bloomberg vil det lanseres i år, og kommer først til Europa og resten av verden før det slippes i USA på et senere tidspunkt.

Bloomberg siterer «folk som er kjent med saken», og Spotify selv har ikke kommentert nyheten enda. Så vi er ennå et stykke unna offisiell lansering, og vi vet heller ikke hva det nye abonnementet vil koste i Norden. Heller ikke nøyaktige spesifikasjoner på hvilken bitrate eller tapsfrie lydformater vi kan forvente oss.

Dagens Spotify-brukere må derfor smøre seg med tålmodighet enda litt til, men det viser i alle fall at selskapet ikke har gitt opp planene. Hvilket nok er klokt, for selv om flere lydentusiaster nå har byttet til Tidal, Qobuz, Amazon eller Apple Music, er det mange som fortsatt setter pris på Spotifys smarte brukergrensesnitt, podcaster og musikkanbefalinger.

Ny versjon av musikkspilleren

Mens vi venter på bedre lyd, har Spotify offisielt lansert en ny desktop-versjon av musikkspilleren sin. Den har fått en visuell ansiktsløftning, og skal i tillegg være kvikkere å navigere i.

Med raskere tilgang til Biblioteket med musikk man har lagret, så vel som en mer oversiktlig «Now playing» vindu som viser musikken eller podkasten som spilles, forventes den nye spilleren å gi en bedre brukeropplevelse på PC-skjermen.

Den nye versjonen er tilgjengelig for nedlasting nå til PC og Mac i tillegg til web-versjonen. Du kan se mer om de nye finessene i videoen under.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Sonos hadde et ess i ermet

Revuelto får bedre lyd

Gitarformet kjendisspiller

Streamer og strømmeforsterkere fra Arcam

Heftig mono-toppmodell fra Mola Mola

Dansk debut det svinger av

Nå har de laget en DAC

Ultra-streamer fra Wiim

Concorde er tilbake

Denne så vi ikke komme

Denne har du neppe sett før

Polsk hi-fi er en greie

Scroll to Top