Bruce Springsteen

Gå ikke glipp av den fascinerende utviklingen av klassikeren "Thunder Road" gjennom 41 år!
forfatter

I disse dager turnerer Bruce Springsteen USA rundt med sin «The River Tour 2016», i juni kommer han til Skandinavia, og spiller på Ullevaal stadion onsdag den 29. juni. Årets turné er en hyllest av dobbeltalbumet «The River» (1980) som kom i spesialutgivelsen «The Ties That Binds – The River Collection» i desember i fjor.

I forbindelse med «The River Tour 2016» har du nå muligheten til å vinne 2 billetter til konserten i Milano den 16. juli, med flybilletter og tre dager på hotell inkludert – OG, vinneren får også møte The Boss!

Svar på konkurransen her!

(Foto: Produsenten)

Fem år før «The River» utgav han sitt gjennombruddsalbum, «Born to Run», der et av sporene er en av hans største klassikere: «Thunder Road». En sang han svært ofte spiller på sine maratonkonserter.

(Foto: Produsenten)

Se den unike videoen av utviklingen av sangen (og The Boss) gjennom de siste 41 årene:

Les om da Lyd & Bilde forsøkte å rapportere hjem fra «The River Tour 2016» i New York – noe som ikke gikk helt etter planen…

Se alle datoene for «The River Tour 2016»!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.