Search
Generic filters

3 måneder med Apple Music

Hvor mange kommer til å fornye, og er du en av dem?

I juni lanserte Apple sin strømmende musikktjeneste som konkurrerer med Spotify, Tidal og Google Music. En av metodene for å lokke over kunder var ved å tilby tre måneders gratis prøveabonnement.

I utgangspunktet var tanken at plateselskapene ikke skulle få betalt for disse gratismånedene, helt til Taylor Swift slo neven i bordet. Og Apple ombestemte seg og betalte åndsverksavgiftene likevel.

iPhone6-3Up-AppleMusic-Features-PR-WEB

Og kundene strømmet til. I begynnelsen av august ble det rapportert at hele 11 millioner hadde hoppet på gratistilbudet. Men det er nå det gjelder. For nå utløper prøveabonnementet for alle som hoppet på toget med en gang. Spørsmålet er hvor mange som faktisk kommer til å begynne å betale. Først da kan vi se hvordan det gikk, for jeg var ikke helt overbevist om at det skulle bli en gigasuksess. Vi får se.

Om du har prøvet og bestemt deg for at du likevel ikke vil fortsette, glem ikke å skru av den automatiske fornyelsen. Åpne Musikk-appen og klikk på ikonet til din konto i øvre venstre hjørnet. Deretter Vis Apple-ID og gå inn under Abonnementer, klikk så Administrer. Der kan du velge om du automatisk vil fornye eller ikke.

Kommenter gjerne nedenfor og fortell oss hvorfor du bytter til Apple Music – eller ikke.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker