Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 05Delta

Nyhet

Xiaomi utvider wearables-sortimentet

Lanserer Smart Band 8 og Watch 2 Pro i Norge.

Skrevet av / 27.09.23 - 15:24
Xiaomi utvider wearables-sortimentet

I går lanserte kinesiske Xiaomi to nye smarttelefoner på en pressekonferanse i Berlin. Men Xiaomi hadde også andre nyheter på programmet, blant annet utvider de også sitt utvalg av helserelaterte produkter. Det med den nye Xiaomi Smart Band 8 og Xiaomi Watch 2 Pro.

Disse produktene er designet for å hjelpe brukerne med å forbedre egen helse og overvåke sine fysiske prestasjoner ved hjelp av avansert teknologi, skriver Xiaomi i en pressemelding.

Les også Ny Xiaomi 13T-serie Dropper Snapdragon-prosessoren, får 144 Hz-skjerm, nye Leica-kameraer og lavere pris.

Xiaomi Watch 2 Pro

Den nye smartklokken drives av Googles Wear OS og gir brukerne tilgang til en rekke apper, som Google Wallet, Google Maps og Google Assistant. Klokken er utstyrt med Snapdragon W5 + Gen 1 og bruker satelittnavigasjon med dobbelt båndbredde for mer nøyaktig måling av aktiviteter som løping og fitness.

Med over 150 sportsinnstillinger skal Xiaomi Watch 2 Pro gi brukerne detaljerte data om deres trening, daglige resultater og søvnkvalitet. Klokken er laget i rustfritt stål og fås med lær- eller gummireim. Skjermen er en 1,43″ AMOLED-skjerm, og klokken har en vridbar krone med hurtigknapp. Xiaomi Watch 2 Pro forventes å være tilgjengelig senere i høst til en veiledende pris på 2.990 kroner.

Xiaomi Watch 2 Pro
(Foto: Xiaomi)

Xiaomi Smart Band 8

Treningsarmbåndet tilbyr over 150 sportsinntillinger, herunder en ‘Pebble Mode’ for løpere, som vil ha detaljerte opplysninger om løpestil og form. Smart Band 8 kan måle pust og puls hele dagen, overvåke søvn og hjelpe til med å holde styr på menstruasjonssyklussen, forsikrer den kinesiske produsenten.

Med et oppgradert 190 mAh-batteri kan brukerne få opptil 16 dagers bruk på en enkelt opplading, og den nye hurtigladingsfunksjonen skal kunne fullade armbåndet på kun en time.

Xiaomi Smart Band 8
(Foto: Xiaomi)

Smart Band 8 har en 1,62″ AMOLED-skjerm som er beskyttet av Gorilla Glass 3, og en metallramme med NVCM-belegg. Det er over 200 forhåndsinnstalerte urskriver, og utskiftbare reimer, herunder lær, rutemønster, dobbeltknytt og rustfritt stål. Xiaomi Smart Band 8 forventes å være tilgjengelig senere i høst, til en veiledende pris på 549 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Når får din Samsung-mobil Android 14?

Slik blir Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro er forsinket

OnePlus 12 lanseringsdato avslørt?

Sikkerhetsnivå: Nothing

Apple gir etter på SMS

En mer praktisk Apple-reiselader

iMessage på Android

Er Humane AI Pin et steg mot en fremtid uten skjermer?

App Store-monopolet opphører

iPhone-angrep uten forsvar

Samsung satser på AI

0
Scroll to Top