TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

XGO3 – smartklokke for barn med ringefunksjon

Hold kontakten med barnet ditt på en trygg og sikker måte

forfatter
Publisert 19.10.22 - 14:41

Idéen bak Xploras smartklokke XGO3 er å gi barn en trygg introduksjon til den digitale verden – og dermed en tryggere hverdag for mange familier. Selv om smartklokken fungerer som en telefon finnes det ingen tilgang til sosiale medier, internett eller bildedeling på nett.

XGO3 egner seg til foreldre med barn mellom 4-11 år, som vil føle seg trygge når barna er ute.

Med Xploras GPS-funksjon kan du enkelt følge barnet ditt under lek og aktiviteter utendørs. I den separate appen, tenkt til bruk av foreldre eller andre voksne i barnets krets, kan man sette opp trygge soner (T-soner). Og du blir da varslet når barnet er utenfor sonen.

XGO3
XGO3 kommer i fem ulike farger, så her finnes det noe for alle. (Bilde: Xplora)

XGO3 kommer med et ferdig installert SIM-kort fra Xplora Mobile, som gjør at man kan ringe og ta imot samtaler til og fra godkjente kontakter. Slik kan barnet holde kontakten med venner og familie på trygt og sikkert vis. Med smartklokken kan barnet også ta imot meldinger som de kan besvare med enkle svar, emojis og stemmemeldinger.

Med et 2 MP-kamera kan XGO3 ta bilder, som barnet så kan dele med deg ila dagen. Xplora følger alle GDPR-regler, dermed trenger du ikke bekymre deg for at bildene spres eller havner på nettet.

Aktivitet er veien til et sunt liv og derfor finnes det også innebygd skrittmåler.

XGO3 – tilgjengelighet og pris

Smartklokken kan kjøpes nå til en pris på 1.695 kroner.

forfatter

Åsa Hallen

(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgia, Frankrike, Tyskland, Italia, Polen, Spania, Sverige og Storbritannia kan nå kjøpe originale reservedeler og verktøy fra Apple.
En klokke til trening Utrolig robust treningsklokke med en batteritid som slår de fleste. At den dessuten både er klimasmart og pen, gjør heller ikke noe.
Nå blir Google Pixel smartere Pixel-telefonerne får AI-forbedret samtalelyd og gratis VPN.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Følg Lyd & Bilde