Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Withings lanserer den eksklusive dykkerklokken ScanWatch Nova

ScanWatch Nova er en smartklokke som til forveksling ser ut som en ekte dykkerklokke.

Skrevet av / 08.12.23 - 10:00
Withings lanserer den eksklusive dykkerklokken ScanWatch Nova

Smartklokker har en tendens til enten å være smarte, men se veldig nerdete ut, eller å være stilige, men mangle funksjonalitet. Kanskje Withings har funnet balansen med ScanWatch?

Den har en roterende urkasse i keramikk og rustfritt stål med lasergraverte markeringer som følger standard dykkermål. Den har Luminova-belagte visere, indikatorer og tykke, opphøyde indekser som gjør at den kan brukes i svakt lys. Selvfølgelig med antireflekterende safirglass. Og det er virkelig en dykkerklokke, siden den er vanntett ned til 10 ATM.

 

Foto: Withings

Nova er basert på samme teknologi som ScanWatch 2 som ble lansert tidligere i høst. Den har derfor en rekke sensorer som gjør det mulig å måle og spore helsemålinger som EKG, SpO2 og kroppstemperatur, samt analysere søvn og måle aktiviteter og sportsprestasjoner.

ScanWatch Nova gjør det mulig for brukerne å følge helsereisen sin ved hjelp av avansert teknologi som utfører automatiserte, kontinuerlige målinger. Klokken kombinerer kraftige og banebrytende innovative helsesensorer med en elegant estetikk inspirert av tidløs urmakertradisjon. I tillegg har den en ekstraordinær batterilevetid på 30 dager», forklarer Etienne Trégaro, produktsjef i Withings.

ScanWatch Nova 2 kan registrere parametere som skritt, kalorier, høyde over havet, treningsruter (via GPS i appen) og automatisk gjenkjenne mer enn 40 daglige aktiviteter som gåing, løping, svømming og sykling. I tillegg tilbyr klokken en vurdering av kondisjonsnivået gjennom estimering av VO2 Max, som måler hjertets og musklenes evne til å omdanne oksygen til energi under fysisk aktivitet.

Foto: Withings

Det leveres med et metallarmbånd og et sportsarmbånd, slik at du kan bruke forskjellige armbånd på treningssenteret og på kontoret.

Pris och tilgjengelighet

Withings ScanWatch Nova er tigjengelig nå fra Withings hemsida for 600 euro, og vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere etter årsskiftet.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top