Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny generasjon ScanWatch – med fokus på helse

Withings introduserer nå to nye versjoner av hybridklokken ScanWatch.

Skrevet av / 31.08.23 - 18:01
Ny generasjon ScanWatch – med fokus på helse

Nyhetene heter ScanWatch2 og ScanWatch Light og kan i likhet med forgjengeren ScanWatch oppdage hjerteflimmer og måle SpO2-nivåer. Nytt er imidlertid at klokken nå også måler kroppstemperatur, hjertefrekvensvariabilitet og pustefrekvens.

En annen nyhet er muligheten til å legge til menstruasjonssykluser direkte via klokken eller i appen på en forbedret måte. En oppdatering som også vil være tilgjengelig for tidligere modeller.

ScanWatch Light. (Foto: Withings)

Kvinner kan dermed logge ulike stadier av menstruasjonssyklusen og registrere humør og følelser. Den kan gi en pekepinn på hvor i menstruasjonssyklusen man befinner seg, og er ment å hjelpe kvinner med å lage personlige rutiner som er tilpasset individuelle behov og bidrar til å optimalisere søvn, aktivitet og ernæring gjennom hele måneden.

Begge klokkene har OLED-display i gråtoner og kan fås med fargede armbånd som ekstrautstyr.

ScanWatch2

ScanWatch2, som Withings presenterer som sitt flaggskip blant hybridklokkene, har flere sensorer kombinert med programvare som er optimalisert for å muliggjøre kontinuerlig helsemåling og nøyaktig vurdering av nye helsemålinger. Klokken gjenkjenner automatisk over 40 ulike typer fysisk aktivitet, og takket være 30 dagers batteritid kan du bruke den døgnet rundt uten å måtte tenke på å lade hele tiden.

ScanWatch2 (Foto: Withings)

DualTemp-sensorteknologien introduserer også en ny tilnærming til måling av kroppstemperatur. Teknologien kombinerer en varmesensor i miniatyr (som måler energiflyt) med en temperatursensor som måler omgivelses- og hudtemperatur med høy nøyaktighet. Sammen med puls- og akselerometerkalibrering gir dette, ifølge pressemeldingen, klassens beste måling av variasjoner i kroppstemperaturen.

ScanWatch 2 kan gi en oversikt over svingninger i kroppstemperaturen dag og natt, noe som kan være en indikasjon på begynnende sykdom eller andre helsetilstander, og gjennom soner for temperaturvariasjoner under trening øker muligheten til å styre prestasjon og restitusjon.

ScanWatch Light

I den nye ScanWatch-serien finner du også ScanWatch Light. En veldesignet klokke der målgruppen er personer som ønsker et prisgunstig alternativ som kombinerer stil med god helsemåling.

I likhet med ScanWatch2 får brukeren en omfattende helseoversikt og søvnmåling. Også her er batterilevetiden ca. 30 dager.

ScanWatch-serien er et alternativ i smartklokke-segmentet for deg som ønsker en elegant klokke. Vakkert designede klokker kombineres med noen av de mest avanserte funksjonene på markedet for å måle helsen din, samtidig som de inneholder teknologi som muliggjør automatiserte og kontinuerlige målinger – alt uten å måtte lade batteriene daglig. (Foto: Withings)

 

Pris og tilgjengelighet:

ScanWatch 2 (38 og 42 mm) kan bestilles nå på Withings.com til en pris av 349,95 € med Silver Black (42 mm), Silver White (38 mm), Silver Black (38 mm) og Rose Gold Sand-overflate (38 mm) og senere med Silver White urskive (42 mm) og Rose Gold Blue urskive (38 mm).

ScanWatch Light på 37 mm kan forhåndsbestilles på Withings.com til en pris av 249,95 € med Silver Black, Silver White og Rose Gold-overflate og senere med lyseblå og lysegrønn urskive. Begge modellene vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra oktober 2023.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den ultimate dykkerklokken til ditt neste eventyr

Nye treningsørepropper fra Shokz

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Videreutviklede beinledningshodetelefoner

Garmins nye smartklokker

Scroll to Top