TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Video viser Nothing phone (1) med 900 LED-lys

Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.

forfatter
Publisert 23.06.22 - 19:00

For en uke siden så vi de første bildene av den hypede phone (1) fra selskapet Nothing (stiftet av Carl Pei, som også sto bak OnePlus), som vi inntil videre kun kjenner fra de gjennomsiktige øreproppene Nothing ear (1).

Les også Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
nothingphone1 TOP 1536x865 2

Men nå har den kjente Youtuberen Marques Brownlee fått fingere på et eksemplar, som han viser frem i videoen du kan se under:

Det mest interessante er at man kan se tydelig at Nothing phone (1) kommer med gjennomsiktig bakside, med innebygd LED-lys.

Les også Nothing new Nothing er navnet på det nye industrieventyret fra OnePlus-medstifter Carl Pei. Inntil videre passer det til navnet.

F.eks. viser en stripe nederst på baksiden batteristatusen mens mobilen lades opp. Hvis man tar bilder i svakt lys kan alle LED-lysene lyse opp samtidig med full lysstyrke, noe som gir mer jevn belysning enn med vanlig blitz.

En annen interessant funksjon er at mobilen kommer med ti ringetoner, som alle er synkronisert med LED-lysene på baksiden slik at lyser matcher lyden. Da ringetonene også kan velges til bestemte kontakter, er det mulig å se hvem som ringer uten å se på skjermen, selv når mobilen er satt på lydløs.

Nothing phone (1) vil bli offisielt lansert 12. juli.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
MSI RTX 40: Nye prisbelønte serier av bærbare datamaskiner Ta spranget til et helt nytt nivå med de nye grafikkortene i GeForce RTX 40-serien og 13. generasjon Intel® Core™-prosessorer.
Bra innstegsmodell En smartklokke for barn, som også er en mobiltelefon. Skreddersydd til å passe både barnets og foreldrenes behov.
Apple lanserer ny streamingtjeneste Den nye tjenesten har fokus på klassisk musikk.
3D er tilbake! Selv om kalenderen viser 2023 og ikke 2010, prøver det kinesiske selskapet ZTE seg på et nytt nettbrett med brillefri 3D-skjerm.
Løpere får Amoled-teknologi De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.
Hva skjedde egentlig med Huawei? Med stilige nye produkter og den største standen av alle på mobilmessen i Barcelona, viste den kinesiske mobilgiganten muskler.
Følg Lyd & Bilde