TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Video viser Nothing phone (1) med 900 LED-lys

Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.

forfatter
Publisert 23.06.22 - 19:00

For en uke siden så vi de første bildene av den hypede phone (1) fra selskapet Nothing (stiftet av Carl Pei, som også sto bak OnePlus), som vi inntil videre kun kjenner fra de gjennomsiktige øreproppene Nothing ear (1).

Les også Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
nothingphone1 TOP 1536x865 2

Men nå har den kjente Youtuberen Marques Brownlee fått fingere på et eksemplar, som han viser frem i videoen du kan se under:

Det mest interessante er at man kan se tydelig at Nothing phone (1) kommer med gjennomsiktig bakside, med innebygd LED-lys.

Les også Nothing new Nothing er navnet på det nye industrieventyret fra OnePlus-medstifter Carl Pei. Inntil videre passer det til navnet.

F.eks. viser en stripe nederst på baksiden batteristatusen mens mobilen lades opp. Hvis man tar bilder i svakt lys kan alle LED-lysene lyse opp samtidig med full lysstyrke, noe som gir mer jevn belysning enn med vanlig blitz.

En annen interessant funksjon er at mobilen kommer med ti ringetoner, som alle er synkronisert med LED-lysene på baksiden slik at lyser matcher lyden. Da ringetonene også kan velges til bestemte kontakter, er det mulig å se hvem som ringer uten å se på skjermen, selv når mobilen er satt på lydløs.

Nothing phone (1) vil bli offisielt lansert 12. juli.

Annonse
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Black Week 2022: Seks knallgode mobiltilbud Du kan finne gode smarttelefoner til gode priser på Black Friday, men forhandlerne prøver også å kvitte seg med de dårligst selgende varene. Slik unngår du bomkjøp.
Huawei: Slik unngår du HBO's blokkering Huawei bekrefter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Følg Lyd & Bilde