Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Video viser Nothing phone (1) med 900 LED-lys

Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.

Skrevet av / 23.06.22 - 19:00
Video viser Nothing phone (1) med 900 LED-lys

For en uke siden så vi de første bildene av den hypede phone (1) fra selskapet Nothing (stiftet av Carl Pei, som også sto bak OnePlus), som vi inntil videre kun kjenner fra de gjennomsiktige øreproppene Nothing ear (1).

Les også Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.

Men nå har den kjente Youtuberen Marques Brownlee fått fingere på et eksemplar, som han viser frem i videoen du kan se under:

Det mest interessante er at man kan se tydelig at Nothing phone (1) kommer med gjennomsiktig bakside, med innebygd LED-lys.

Les også Nothing new Nothing er navnet på det nye industrieventyret fra OnePlus-medstifter Carl Pei. Inntil videre passer det til navnet.

F.eks. viser en stripe nederst på baksiden batteristatusen mens mobilen lades opp. Hvis man tar bilder i svakt lys kan alle LED-lysene lyse opp samtidig med full lysstyrke, noe som gir mer jevn belysning enn med vanlig blitz.

En annen interessant funksjon er at mobilen kommer med ti ringetoner, som alle er synkronisert med LED-lysene på baksiden slik at lyser matcher lyden. Da ringetonene også kan velges til bestemte kontakter, er det mulig å se hvem som ringer uten å se på skjermen, selv når mobilen er satt på lydløs.

Nothing phone (1) vil bli offisielt lansert 12. juli.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top