TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

Video viser Nothing phone (1) med 900 LED-lys

Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.

forfatter
Publisert 23.06.22 - 19:00

For en uke siden så vi de første bildene av den hypede phone (1) fra selskapet Nothing (stiftet av Carl Pei, som også sto bak OnePlus), som vi inntil videre kun kjenner fra de gjennomsiktige øreproppene Nothing ear (1).

Les også Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
nothingphone1 TOP 1536x865 2

Men nå har den kjente Youtuberen Marques Brownlee fått fingere på et eksemplar, som han viser frem i videoen du kan se under:

Det mest interessante er at man kan se tydelig at Nothing phone (1) kommer med gjennomsiktig bakside, med innebygd LED-lys.

Les også Nothing new Nothing er navnet på det nye industrieventyret fra OnePlus-medstifter Carl Pei. Inntil videre passer det til navnet.

F.eks. viser en stripe nederst på baksiden batteristatusen mens mobilen lades opp. Hvis man tar bilder i svakt lys kan alle LED-lysene lyse opp samtidig med full lysstyrke, noe som gir mer jevn belysning enn med vanlig blitz.

En annen interessant funksjon er at mobilen kommer med ti ringetoner, som alle er synkronisert med LED-lysene på baksiden slik at lyser matcher lyden. Da ringetonene også kan velges til bestemte kontakter, er det mulig å se hvem som ringer uten å se på skjermen, selv når mobilen er satt på lydløs.

Nothing phone (1) vil bli offisielt lansert 12. juli.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Første Xiaomi-mobiler med Leica-linser lansert i Kina Den nye Xiaomi 12S-serien består av tre mobiler: Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12S Pro og Xiaomi 12S.
For utendørstrening Finske Suunto lager, ifølge eget utsagn, produkter for at du skal holde deg aktiv. Enn så lenge må du imidlertid gjøre jobben selv.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend