Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Utseendet til Samsung Galaxy S24 lekket via bilder

Lekkede renderinger og nå faktiske bilder av det kommende flaggskipet er bekreftet som ekte.

Skrevet av / 28.11.23 - 13:39
Utseendet til Samsung Galaxy S24 lekket via bilder

Tilbake i oktober så vi gjengivelser av Galaxy S24-modeller fra den kjente lekkasjen OnLeaks, som han delte på nettstedet SmartPrix. Vad vi fick se var en mobil som var väldigt lik årets Galaxy S23, faktiskt så pass att man undrade om det verkligen kunde vara S24 vi fick se på de datorgenererade bilderna.

Rendering: OnLeaks

Men nå har det dukket opp bilder av en telefon som nesten må være Galaxy S24 Ultra. Det er X-brukeren (Twitter altså) DavidMa05368498 som har lagt ut bildene, noe som førte til noen sunt skeptiske kommentarer. Men så meldte den kjente Samsung-leakeren Ice Universe, som vanligvis har rett i sine spådommer, seg på banen. Han la ut bildene på nytt og bekreftet at de er autentiske.

På bildene kan vi se at mobiltelefonen er sørgelig lik S23. Blant de små forskjellene vi faktisk kan se, er at selv om chassiset er litt buet, er skjermen flat. Rammen rundt skjermen er også tynnere, noe som i kombinasjon med litt større ytre dimensjoner betyr at vi kan forvente en litt større skjerm.

Ryktene sier også at Samsung følger Apples tilnærming til iPhone 15 Pro, slik at vi får en Ultra bygget i titan, noe som gjør telefonen 10 prosent lettere. Andre rykter snakker om større batterier og en lysere skjerm.

Les også Ha det, Lightning-kontakt! Et par hyggelige forbedringer, men vil folk virkelig stå i kø for å oppgradere 14 Pro Max?

Det går rykter om at Samsung vil lansere årets Galaxy-flaggskip uvanlig tidlig, faktisk allerede i januar på et Unpacked-arrangement.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

1 hendelser på “Utseendet til Samsung Galaxy S24 lekket via bilder”

  1. Espen Hordnes

    Dette blir som de pleier, nå kommer det 2-3″nesten» klin like feks S24ultra 25,26 de neste 2-3åra, før det kommer en ordentlig bedre (hele tlf) helforbedring av Samsung’en. Alltid det er alltid den store helforbedring som selger best. Som den jeg har nå Samsung S23 Ultra med klokke tilbud,må si min gode venn Tommy ga meg denne vannvitige go’e camera mobilen med smartklokke, da han var vant med IPhone og hadde kjøpt dette som er android, so måtte TILBAKE til en iPhone 14.og det var/er ikke jeg lei meg for, hadde topp modell Motorola som jeg da rett og slett ga bort til min gode venn Henning. Takk for fantastiske goe reportasjer/tester Så jeg ønsker dere alle en god jul og ett Velsigna godt nytt år i Lyd&Bilde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top