Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

To nye smarttelefoner er på vei til OnePlus’ rimelige Nord-serie

OnePlus Nord CE 5G og OnePlus Nord 200 5G lanseres 10. juni. Nord 200 blir kun tilgjengelig på det amerikanske markedet.

Skrevet av / 27.05.21 - 17:22
To nye smarttelefoner er på vei til OnePlus’ rimelige Nord-serie

I fjor lanserte kinesiske OnePlus hele tre mobiler i den nye og budsjettvennlige Nord-serien, etter en periode hvor selskapets smarttelefoner stadig ble bedre og bedre, men også dyrere år etter år.

OnePlus Nord, OnePlus Nord N10 5G (som vi er igang med å teste nå – testen kan leses her på nettsiden fra d. 4. juni) og OnePlus Nord N100 har alle vært suksessfulle modeller for OnePlus. Derfor er det ikke overraskende at det kinesiske selskapet nå kommer med to nye modeller i serien, som OnePlus nettopp har bekreftet.

Les også Mer enn bare skryt? OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

Det via i en tweet fra OnePlus i India som linker til denne nettsiden, som offisielt navngir den ene modellen som OnePlus Nord CE 5G og samtidig lover å avduke fire unike funksjoner til den kommende mobilen, det på datoene. d. 31. mai, d. 2. juni, d. 4. juni og d. 8. juni.

I tillegg har OnePlus også delt nyheten i dette blogg-innlegget – angivelig skrevet av OnePlus-direktør Pete Lau – på OnePlus sitt brukerforum. Her avslører Pete Lau navnet på den andre kommende modellen, OnePlus Nord N200 5G, og forteller samtidig at OnePlus Nord CE 5G kun kommer på markedet i India og Europa, mens OnePlus Nord N200 5G er reservert til det amerikanske markedet.

Videre får vi vite at «CE» i navnet Nord CE 5G står for for «Core Edition.»

«Vi destillerte den originale Nord ned til sine grunnelementer og la til et par ekstra funksjoner for å gi deg en telefon som er litt mer enn det du ville forventet, til en enda mer overkommelig pris,» skriver OnePlus-direktøren

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Scroll to Top