Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

To nye smarttelefoner er på vei til OnePlus’ rimelige Nord-serie

OnePlus Nord CE 5G og OnePlus Nord 200 5G lanseres 10. juni. Nord 200 blir kun tilgjengelig på det amerikanske markedet.

I fjor lanserte kinesiske OnePlus hele tre mobiler i den nye og budsjettvennlige Nord-serien, etter en periode hvor selskapets smarttelefoner stadig ble bedre og bedre, men også dyrere år etter år.

OnePlus Nord, OnePlus Nord N10 5G (som vi er igang med å teste nå – testen kan leses her på nettsiden fra d. 4. juni) og OnePlus Nord N100 har alle vært suksessfulle modeller for OnePlus. Derfor er det ikke overraskende at det kinesiske selskapet nå kommer med to nye modeller i serien, som OnePlus nettopp har bekreftet.

Mer enn bare skryt? OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

Det via i en tweet fra OnePlus i India som linker til denne nettsiden, som offisielt navngir den ene modellen som OnePlus Nord CE 5G og samtidig lover å avduke fire unike funksjoner til den kommende mobilen, det på datoene. d. 31. mai, d. 2. juni, d. 4. juni og d. 8. juni.

I tillegg har OnePlus også delt nyheten i dette blogg-innlegget – angivelig skrevet av OnePlus-direktør Pete Lau – på OnePlus sitt brukerforum. Her avslører Pete Lau navnet på den andre kommende modellen, OnePlus Nord N200 5G, og forteller samtidig at OnePlus Nord CE 5G kun kommer på markedet i India og Europa, mens OnePlus Nord N200 5G er reservert til det amerikanske markedet.

Annonse

Videre får vi vite at «CE» i navnet Nord CE 5G står for for «Core Edition.»

«Vi destillerte den originale Nord ned til sine grunnelementer og la til et par ekstra funksjoner for å gi deg en telefon som er litt mer enn det du ville forventet, til en enda mer overkommelig pris,» skriver OnePlus-direktøren

Annonse

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.