TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

To nye smarttelefoner er på vei til OnePlus’ rimelige Nord-serie

OnePlus Nord CE 5G og OnePlus Nord 200 5G lanseres 10. juni. Nord 200 blir kun tilgjengelig på det amerikanske markedet.

I fjor lanserte kinesiske OnePlus hele tre mobiler i den nye og budsjettvennlige Nord-serien, etter en periode hvor selskapets smarttelefoner stadig ble bedre og bedre, men også dyrere år etter år.

OnePlus Nord, OnePlus Nord N10 5G (som vi er igang med å teste nå – testen kan leses her på nettsiden fra d. 4. juni) og OnePlus Nord N100 har alle vært suksessfulle modeller for OnePlus. Derfor er det ikke overraskende at det kinesiske selskapet nå kommer med to nye modeller i serien, som OnePlus nettopp har bekreftet.

Mer enn bare skryt? OnePlus Nord ble markedsført som om mobilen var ensbetydende med Jesus gjenkomst. Det er den ikke, men mindre kan vel også være bra.

Det via i en tweet fra OnePlus i India som linker til denne nettsiden, som offisielt navngir den ene modellen som OnePlus Nord CE 5G og samtidig lover å avduke fire unike funksjoner til den kommende mobilen, det på datoene. d. 31. mai, d. 2. juni, d. 4. juni og d. 8. juni.

I tillegg har OnePlus også delt nyheten i dette blogg-innlegget – angivelig skrevet av OnePlus-direktør Pete Lau – på OnePlus sitt brukerforum. Her avslører Pete Lau navnet på den andre kommende modellen, OnePlus Nord N200 5G, og forteller samtidig at OnePlus Nord CE 5G kun kommer på markedet i India og Europa, mens OnePlus Nord N200 5G er reservert til det amerikanske markedet.

Videre får vi vite at «CE» i navnet Nord CE 5G står for for «Core Edition.»

«Vi destillerte den originale Nord ned til sine grunnelementer og la til et par ekstra funksjoner for å gi deg en telefon som er litt mer enn det du ville forventet, til en enda mer overkommelig pris,» skriver OnePlus-direktøren

Legg igjen en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.