Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Telefon som tåler en trøkk

CAT er klar med en ny mobil til ekte hardhaus-bruk.

Skrevet av / 23.01.14 - 16:56
Telefon som tåler en trøkk

Har du en fysisk utfordrende jobb som innebærer tøffe tak, store høyder, tungt maskineri, med regelmessige innslag av knall, fall og det våte element, og har ellers lett for å miste mobilen i tide og utide? Da er du midt i målgruppen for CATs nye hardhaus-mobil B100. Det kan jo være kjekt å ha noe å slå spiker med når hammeren ligger for langt unna!

cat_B100_dust

CAT er kjent for sine solide bygg- og anleggsmaskiner, og leverer dessuten det meste innen klær og utstyr til krevende arbeid. Den nye mobilen er laget for å tåle harde påkjenninger.

B100 har innebygd støydemping på mikrofonen, og en kraftigere høyttaler enn normalt, slik at det skal være mulig å føre en mobilsamtale i støyende omgivelser.

cat_B100_Speaker

Den nye mobilen er konstruert slik at den skal overleve et fall på 1,8 meter, nedsenking i opptil en meter dypt vann i 30 minutter, og den tåler temperaturer fra -25 grader til +55 grader. Batteriet lover 10 timers taletid.

cat_b100_front-back

Tilbehør til B100 inkluderer en egen skjermbeskytter, belteclips og lader. B100 ble først lansert på CES-messen tidligere denne måneden, og norsk pris/tilgjengelighet er ikke kjent enda.

FAKTA:

  • Holdbarhet: IP67 + MIL SPEC 810G
  • Batteri: 10 timers taletid, 1150 mAh
  • Skjerm: 2,2″ QVGA-skærm
  • Kamera: 3 megapixel, 4 x zoom

catphones

cat_b100_vandpyt

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top