TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+

Studiolyd på iPhone

Mikrofoner med stereolyd gir mye bedere lyd på opptakene når man bruker en iPhone. Tascam har laget sin proffversjon som tåler 125 dB lydtrykk, og bruker en egen app.

forfatter
Publisert 20.12.11 - 09:22

Tascam IM2 kan også brukes på en iPad eller iPod touch. Man plugger den rett i dokkingkontakten og starter Tascams PCMRecorder, hvor man styrer opptaket fra pekeskjermen.

Kondensatormikrofonene har justerbart omfang opp til  180 grader, og har integrert analog forforsterker med digitalkonvertering av lyden.

Mikrofonene drives av batteriet i iPhonen og opptak kan gjøres med batteridrift opptil 12 timer, og har limiter som begrenser plutselige endringer i lydtrykket under opptak.

Appen som er gratis, har enkel eq, nivåmeter, nivåjustering, fader, filtre og flere innstillinger som deling av lydfiler i SoundCloud-skyen, mens mikrofonen IM2 som skal være tlgjengelig snart, koster 995 kroner.

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
5G-mobil til under 3.000 kroner Motorola lanserer enda en budsjettmobil med 5G.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend