Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Sonys Xperia 1 V får en videooppgradering med Android 14

Med den nye Android 14-oppdateringen blir en rekke populære funksjoner fra Xperia 5 V også tilgjengelige på Xperia 1 V, blant annet en forbedret Bokeh-modus og flere kreative funksjoner i Video Creator.

Skrevet av / 06.11.23 - 17:08
Sonys Xperia 1 V får en videooppgradering med Android 14

Eiere av Sony Xperia 1 V kan glede seg til nye kamerafunksjoner med den kommende Android 14-programvareoppdateringen. Denne oppdateringen vil inkludere funksjoner som tidligere var tilgjengelige på Xperia 5 V.

Les også Beste Sony Xperia 1 noensinne Hvis du er fotoentusiast og virkelig er veldig interessert i mobilkameraet, er Sony Xperia 1 V ikke til å komme utenom.

 

I oppdateringen finner man blant annet en ny Bokeh-modus som skal forbedre kvaliteten på portrettbilder ved å redusere fokuset i bakgrunnen av bildet. Dette skal gjøre det mulig for brukerne å fremheve objekter i forgrunnen med en mer profesjonell uskarphetseffekt. Denne modusen kan brukes med både 24 mm- og 48 mm-objektiver.

Oppdateringen introduserer også appen Video Creator, som er utviklet for å forenkle den kreative prosessen med å lage og redigere korte videoer. Appen inneholder funksjoner som Auto Edit, som gjør det mulig å kombinere klipp, legge til musikk og effekter og raskt lage videoer til sosiale medier.

Les også Liten og lynrask, men designet trenger en oppdatering Hvis du er fotoentusiast, men foretrekker en kompakt mobil, er Sony Xperia 5 V ikke til å komme utenom.

Tidspunktet for når oppdateringen blir tilgjengelig, vil variere fra region til region og fra marked til marked.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top