Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Sony Xperia 1 III kan forhåndsbestilles på mandag

Men den blir ikke tilgjengelig i butikkene før 10. august.

Skrevet av / 02.07.21 - 12:49
Sony Xperia 1 III kan forhåndsbestilles på mandag

Gode ting tar tid! Det gjelder i hvert fall for Sonys kommende toppmobil, Sony Xperia 1 III, som ble offisielt presentert helt tilbake i midten av april.

Sony Mobile har nemlig nå avduket den offisielle lanseringsdatoen, og det blir først til august, mer presist den 10. august, det skriver den japanske elektronikkgiganten i en pressemelding.

Xperia 1 III kan forhåndsbestilles fra 5. juli, altså fra begynnelsen av neste uke. For å friste deg til å bestille tidlig lokker Sony med et skikkelig godt tilbud i form av et par Sony WH-1000XM3 hodetelefoner som man får med gratis på kjøpet.

Dette lanseringstilbudet gjelder hos utvalgte forhandlere fra den 5. juli til den 9. august 2021 eller så lenge lageret holder, lover Sony.

Sony Xperia 1 III
Telefonen er tilgjengelig i fargene svart og lilla. (Foto: Sony)

Sony Xperia 1 III – funksjoner og spesifikasjoner

Uansett om man bestiller i god tid for å få hodetelefonene med på kjøpet, eller om man venter til august, så er det hvert fall Sonys beste smarttelefon til dato, garanterer produsenten.

Xperia 1 III kommer bl.a. med en 6,5″ 4K HDR OLED-skjerm i 21:9-format med en oppdateringsfrekvens på 120Hz, som er en markant forbedring i forhold til de siste to Xperia 1-modellene. Mobilen er videre basert på Qualcomms nyeste Snapdragon 888-prosessor med innebygd 5G.

Les også “If it ain't broke, don't fix it” Sony Xperia 1 II tar ingen omveier. Her er det snakk om en etterfølger som holder fast på det som virker, og forbedrer det som gjelder. Bare på ett punkt er vi ikke tilfredse.

Dessuten kommer mobilen med en nyutviklet høyttaler, som gjør Xperia 1 III til verdens første smarttelefon som kan gjengi 360 Reality Audio i høyttalerne. Dermed kan brukerne fordype seg i så autentisk lyd at det føles som å være på en livekonsert eller i et lydstudio, garanterer produsenten.

Sony lover også at mobilkameraet blir noe helt for seg selv. Bl.a. kommer Xperia 1 III med et variabelt teleobjektiv parret med en Dual PD-sensor, som kan oppnå en brennevidde på 105 mm.

Veiledende utsalgspris er 12.790,- og telefonen er tilgjengelig i svart og lilla.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Scroll to Top