TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Sony Xperia 1 III kan forhåndsbestilles på mandag

Men den blir ikke tilgjengelig i butikkene før 10. august.

forfatter
Publisert 02.07.21 - 12:49

Gode ting tar tid! Det gjelder i hvert fall for Sonys kommende toppmobil, Sony Xperia 1 III, som ble offisielt presentert helt tilbake i midten av april.

Sony Mobile har nemlig nå avduket den offisielle lanseringsdatoen, og det blir først til august, mer presist den 10. august, det skriver den japanske elektronikkgiganten i en pressemelding.

Xperia 1 III kan forhåndsbestilles fra 5. juli, altså fra begynnelsen av neste uke. For å friste deg til å bestille tidlig lokker Sony med et skikkelig godt tilbud i form av et par Sony WH-1000XM3 hodetelefoner som man får med gratis på kjøpet.

Dette lanseringstilbudet gjelder hos utvalgte forhandlere fra den 5. juli til den 9. august 2021 eller så lenge lageret holder, lover Sony.

Sony Xperia 1 III
Telefonen er tilgjengelig i fargene svart og lilla. (Foto: Sony)

Sony Xperia 1 III – funksjoner og spesifikasjoner

Uansett om man bestiller i god tid for å få hodetelefonene med på kjøpet, eller om man venter til august, så er det hvert fall Sonys beste smarttelefon til dato, garanterer produsenten.

Xperia 1 III kommer bl.a. med en 6,5″ 4K HDR OLED-skjerm i 21:9-format med en oppdateringsfrekvens på 120Hz, som er en markant forbedring i forhold til de siste to Xperia 1-modellene. Mobilen er videre basert på Qualcomms nyeste Snapdragon 888-prosessor med innebygd 5G.

Les også “If it ain't broke, don't fix it” Sony Xperia 1 II tar ingen omveier. Her er det snakk om en etterfølger som holder fast på det som virker, og forbedrer det som gjelder. Bare på ett punkt er vi ikke tilfredse.

Dessuten kommer mobilen med en nyutviklet høyttaler, som gjør Xperia 1 III til verdens første smarttelefon som kan gjengi 360 Reality Audio i høyttalerne. Dermed kan brukerne fordype seg i så autentisk lyd at det føles som å være på en livekonsert eller i et lydstudio, garanterer produsenten.

Sony lover også at mobilkameraet blir noe helt for seg selv. Bl.a. kommer Xperia 1 III med et variabelt teleobjektiv parret med en Dual PD-sensor, som kan oppnå en brennevidde på 105 mm.

Veiledende utsalgspris er 12.790,- og telefonen er tilgjengelig i svart og lilla.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde