Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Smartere trening med Garmin

Garmin lanserer nå Venu 2 og Venu 2S – to smarte treningsklokker med GPS, som Garmin har laget for å hjelpe deg med å leve et bedre og sunnere liv.

Skrevet av / 23.04.21 - 17:20
Smartere trening med Garmin

Treningsklokka Garmin Venu 2 har en 45 mm urskive og en 22 mm armreim, og ifølge produsenten en batterilevetid på opptil 11 dager. Venu 2S er noe mindre med en 40 mm urskive og 12 mm reim, og har også en litt kortere batteritid som er oppgitt til å være opptil 10 dager.

“Kjernen i Venu-serien er troen på at du ved å leve et sunt liv kan få et bedre liv,” sier Dan Bartel, global salgssjef hos Garmin. “Venu 2-serien bygger videre på dette med nye spennende funksjoner som kan hjelpe med å forklare hva som foregår inne i kroppen, samtidig med at klokkene har funksjoner for å registrere de sunne valgene du treffer innenfor mosjon og helse hver dag.”

Venu-familien. (Foto: Garmin)

Registrerer helsen din døgnet rundt

Ifølge Garmin vet Venu 2/2S hvordan kroppen din fungerer og hvordan den har det, da den registrerer helsen din hele døgnet. Den måler pulsen og din metabolske alder, har avansert søvnregistrering med Sleep Score, pustemåling, Pulse Ox og stress samt kvinners helse (menstruasjonssyklus og graviditetskalender).

Funksjonen Body Battery forteller hvor høyt energinivået ditt er, som kan hjelpe deg med å planlegge trening, hvile og søvn. Med den nye funksjonen Health Snapshot kan du på 2 minutter registrere helsestatistikk og gi deg en rapport som kan deles med helsepersonale eller en trener.

Sleep Score

Med den nye funksjonen Sleep Score via Firstbeat Analytics kan du få poeng basert på kvaliteten og kvantiteten av nattesøvnen. Data som viser nattens stadier av lett og dyp søvn, og hvor mye du har beveget deg i søvne, samt forslag til hvordan kan forbedre søvnkvaliteten. Alt dette får man i klokka og i Garmin Connect.

Hvis du føler deg stresset, ufokusert eller anspent, skal Venu 2/2S kunne hjelpe deg gjennom strukturerte pusteøvelser.

I den nye styrketreningsprofilen kan man se vekt og sine personlige styrkerekorder direkte på enheten, det er også grafikk som viser hvilke muskelgrupper som brukes i de forskjellige øvelsene. (Foto: Garmin)

Hold motivasjonen oppe

Uansett hvor, hva og hvordan du trener, så hevder Garmin at Venu 2 og 2S kan gjøre det enklere for deg å bevare motivasjonen og fortsette å være aktiv. Det er bl.a. ferdige treningsøkter i klokka, og man kan laste ned treningsprogrammer i Garmin Connect. Man kan også lage sine egne programmer ved å velge mellom mer enn 1.400 øvelser.

Det er mer enn 75 animerte treningsprogrammer til kondisjonstrening, yoga, styrketrening, HIIT og Pilates, hvor riktig teknikk og måte å utføre øvelsene vises i Garmin Connect eller direkte på klokka. Og hvis man trener for å løpe 5 km eller lengre kan man også gratis få tilpassede treningsprogrammer med Garmin Coach.

Venu 2/2S har nye aktivitetsprofiler til HIIT, innendørs klatring, buldring og hiking. Det er også mer enn 25 aktivitetsprofiler til bl.a. gåing, sykling, svømming i bassens, golf, pilates og yoga.

Smarte funksjoner til et aktivt liv

Hold deg oppkoblet med en rekke funksjoner som bl.a. inkluderer innebygd musikk (last ned opptil 650 sanger inkludert spillelister fra bl.a. Spotify), Garmin Pay kontaktløs betaling, smart-varsling av SMS (Android-brukere kan svare direkte fra enheten), kalenderpåminnelser, ta imot telefonsamtaler og mer.

Venu 2 og 2S koster 4.499 kroner og er tilgjengelig nå på garmin.no.

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Scroll to Top