Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Galaxy AI for Galaxy Watch

Galaxy AI får nye helsefunksjoner når teknologien kommer til One UI 6 Watch senere i år.

Skrevet av / 30.05.24 - 16:36
Galaxy AI for Galaxy Watch

Galaxy AI får nye helsefunksjoner når teknologien kommer til One UI 6 Watch senere i år.

Og den inneholder helt nye funksjoner ettersom Galaxy AI vil bli integrert med Samsung Health-appen, skriver den koreanske elektronikkgiganten i et blogg-innlegg.

Hensikten er å gi brukeren en mer personlig og skreddersydd opplevelse. Blant de nye funksjonene er en såkalt energiscore som kombinerer ulike helsemålinger fra smartklokken for å vurdere den generelle helsen din.

Les også AI-begynnelsen er vanskelig Samsung Galaxy S24 Ultra både imponerer og skuffer, men vi gleder oss allerede til Galaxy S25 Ultra, for AI er kommet for å bli.

En ny AI-basert søvnalgoritme vil gi brukeren bedre innsikt i søvnen, lover Samsung. I tillegg til målingene av søvnsyklus, oksygennivå i blodet og snorking som eksisterende Galaxy Watch-enheter allerede støtter, vil nye søvnindikatorer som kroppsbevegelser under søvn, hjertefrekvens og pustefrekvens bli lagt til.

(Foto: Samsung)

Med Galaxy AI får de nye Samsung Watch-enhetene også nye trenings- og treningsfunksjoner, inkludert tilpassede treningssoner for løping og sykling som bidrar til å optimalisere treningseffektiviteten.

Galaxy AI ble introdusert med Galaxy S24-serien, som Samsung lanserte i januar. Samsung har siden den gang oppdatert flere smarttelefoner og nettbrett for å støtte de nye AI-funksjonene. Disse inkluderer Samsung Galaxy S23-serien, Galaxy Z Flip and Fold 5 og Galaxy Tab S9-serien.

Og fra begynnelsen av mai har Galaxy Z Flip og Fold 4, Galaxy S22 og Galaxy Tab S8-eiere også kunnet dra nytte av kunstig intelligens takket være One UI 6, selv om det allerede i januar gikk rykter om at Galaxy S22-enheter og eldre modeller ikke ville være i stand til å kjøre Galaxy AI på riktig måte.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå

Scroll to Top