TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Slik blir OnePlus 10 Pro

De første bildene og nesten alle spesifikasjoner har blitt lekket. Mobilen blir lansert på det europeiske markedet i april neste år.

forfatter
Publisert 25.11.21 - 14:46

Kinesiske OnePlus begynte som et mobilmerke for de største nerdene, men har over tid nådd ut til alle målgrupper. Og selskapets markedsandeler i Norge blir bare større og større.

OnePlus 9 Pro har vært en av toppmodellene som har styrket selskapets posisjon på mobilmarkedet.

Les også Mest toppmobil for pengene! OnePlus 9 Pro har mye å leve opp til. Den nye toppmobilen treffer ikke helt, men kameraet er det beste hittil.
OnePlus 9 Pro

OnePlus bekreftet for en liten stund siden at selskapets kommende mobiler fra og med 2022 vil komme til å dele Android-plattform med telefonene fra mobilgiganten Oppo. De er ikke så kjente på våres breddegrader, men de har store markedsandeler i store deler av verden, særlig på det kinesiske hjemmemarkedet.

OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro får en firkantet kameramodul utviklet i samarbeid med Hasselblad. (Foto: @OnLeaks)

Blant de første mobilene med det nye fusjonerte ColorOS og OxygenOS-brukergrensesnittet blir OnePlus 10 Pro. Mobilen har allerede blitt avslørt, flere måneder før den forventede lanseringen.

Det er den kjente Twitter-brukeren @OnLeaks, som i samarbeid med 91mobiles har gitt ut spesifikasjonene på nesten alle mobilene, samt de første offisielle illustrasjonene (se bilder under i artikkelen), og en sannsynlig lanseringsdato.

Det forventes at OnePlus 10 Pro blir lansert på det kinesiske markedet allerede i januar eller februar, mens en internasjonal ventes til april.

Spesifikasjonene kommer til å se slik ut:

  • 6,7″ QHD+ skjerm med 120 Hz oppdateringsfrekvens
  • Snapdragon 8 Gen1
  • 8 GB / 12 GB LPDDR5 RAM
  • 128 GB / 256 GB UFS 3.1 lagring
  • IP68
  • 48 MP + 50 MP + 8 MP tredobbelt primært kamera
  • 32 MP frontkamera
  • 5000 mAh batteri med 125 W hurtigladning

Videre kommer mobilen med 5G, Gorilla Glass og fingeravtrykksleser.

ONEPLUS10PROCOMPLETE02_1636975895 ONEPLUS10PROCOMPLETE012_1636975932
<
>
(Foto: OnePlus)

Ved første øyekast er spesifikasjonene litt skuffende, de er nesten identiske med forgjengerens konfigurasjon. Det er i grunn bare det oppgraderte batteriet og 125 W hurtigladning som er store nyheter, men da mobilen som sagt også kommer med en helt nyutviklet brukerflate, kan det likevel bli snakk om en annen brukeropplevelse, enn hva vi er vandt til.

Hva tenker du? Ligner OnePlus 10 Pro en mobil, som du bare må ha? Skriv dine kommentarer i kommentarfeltet under artikkelen. 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse Den nye Galaxy Watch5-serien skal bl.a. gi deg mer innholdsrik søvnregistrering.
Samsung oppgraderer sine brettbare mobiler De to brettbare mobilene kommer blant annet med lynrask prosessor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En oppgradert nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen rett i munnen. Det følger med et par kompromisser i pakken.
Stor ståhei for ingenting Kan en mobil være modig, varm og sjelfull?
Slutt med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nå offisielt bekreftet at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serien utelukkende kommer med Snapdragon-prosessorer. Exynos er ferdig. 
En liten dynamittkubbe Zenfone 9 viser alle merkevaremobilene bakhjulet med en ytelse i high end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vilt.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend