TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Se når din Samsung får nyeste Android-versjon

Android 6 Marshmallow er på vei til de nyeste Samsung-mobilene.

forfatter
Publisert 18.11.15 - 10:58

Google lanserte den nyeste Android-versjonen i august og presenterte samtidig to nye smartmobiler, Nexus 5X og 6P, som begge er født med den siste versjonen av Googles mobile operativsystem.

Samtidig begynte man å rulle ut Android Marshmallow til eksisterende smartmobiler. Hvor raskt det går avhenger av produsent og modell, og inntil videre har verdens største Android-produsent, Samsung, vært tause som graven om når deres brukere vil kunne regne med å oppdatere sine mobiler til nyeste Android-versjon.

Samsung Galaxy Android Marshmallow Roadmap. Foto: TimesNews.co.uk
Samsung Galaxy Android Marshmallow Roadmap. Foto: TimesNews.co.uk

Og tause er Samsung for så vidt fremdeles. I hvert fall offisielt, for uoffisielt har koreanernes tidsplan for utrullingen av siste Android-versjon nemlig blitt lekket, og derfor kan man nå på Times News blant annet lese at de første Samsung-mobilene vil få Android Marshmallow i løpet av desember. Det dreier seg om Galaxy Note 5, som ikke har blitt lansert på våre breddegrader, og om Samsung Galaxy S6 edge+.

De populære Galaxy S6– og S6 edge-modellene må vente til januar neste år med å motta oppdateringen, mens eldre modeller som Galaxy Note Edge og Galaxy Note 4 først kan oppdateres til Android Marshmallow i februar 2016.

Øvrige modeller som Galaxy S5 og Galaxy Alpha oppdateres enda senere, noen dato har ikke blitt lekket.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
For feinsmeckeren Garmin gjør virkelig sitt ytterste for å kunne tilby en klokke for alle smaker. Nå har de presentert en smartklokke med så klassisk utseende at den ofte tas for å være en tradisjonell analog klokke.
Stor mobil til stort budsjett Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en verdig arvtaker til sin skamroste forgjenger. Men likevel er vi ikke helt der oppe denne gangen.
Kommende brettbar iPhone vil selv kunne reparere riper og buler i skjermer I forbindelse med utviklingen av en brettbar mobil, jobber Apple med en ny teknologi som vil la skjermene reparere seg selv. Det viser en patentsøknad, som er sparsom med detaljer.
Tre grunner til å kjøpe iPhone 14 Pro Den skal stå tidlig opp, den som skal klare å lage en bedre mobil enn iPhone 14 Pro.
Følg Lyd & Bilde