Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Samsung utvider FE-serien med Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+

Ryktene stemte. Samsung Galaxy FE er tilbake!

Skrevet av / 04.10.23 - 15:37
Samsung utvider FE-serien med Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+

Samsung er klare med nye budsjettutgaver av deres dyreste mobilprodukter i den såkalte Fan Edition-serien. Den nye smarttelefonen Galaxy S23 FE samt de to nettbrettene Tab S9 Fe og S9 FE+ kommer med en rekke oppgraderinger, og de er perfekte inngangsbilletter til Samsungs omfattende Galaxy-økosystem, garanterer produsenten.

Samsung Galaxy S23 FE

Denne smarttelefonen er den første Fan Edition-utgaven siden Samsung Galaxy S21 FE, som kom på markedet tilbake i januar 2022.

Galaxy S23 FE byr på et forbedret design og IP68-sertifisering for vann- og støvmotstand, lover Samsung. Skjermen er av typen Dynamic AMOLED 2X, og måler 6,4″. Men det er kameraet som stjeler showet. Her er det nemlig et 50 Mp høyoppløst objektivt og 3x optisk zoom, slik at man vil kunne fange selv de minste detaljer. I tillegg skal «Nightography» gjøre det mulig å ta knallgode bilder i svakt lys.

Galaxy S23 FE byr også på en kraftig gaming-opplevelse med sin raske 4 nm-prosessor og 4500 mAh-batteri, samt et dampkammer for varmehåndtering.

Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy S23 FE med 6,4″ skjerm. (Foto: Samsung)

Den nye mobilen er tilgjengelig i fargene Mint, Cream, Graphite, Purple, Indigo og Tangerine, der de to siste fargene kun er tilgjengelige via Samsungs egen nettside.

Samsung Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+

Samsung lover en responsiv skjermopplevelse med opptil 90 Hz oppdateringsfrekvens på begge nettbrettene. Skjermstørrelsene er henholdsvis 10,9″ og 12,4″. Og sollys skal ikke være til ulempe takket være «Vision Booster», som forbedrer sikten i utemiljøer ved å optimalisere farger og kontrast, spesielt i det mørke området av skjermen.

Samsung Galaxy Tab S9 FE
Samsung Galaxy Tab S9 FE med 10,9″ skjerm. (Foto: Samsung)

I likhet med den nyeste Galaxy Tab S9-serien er både Tab S9 FE og Tab S9 FE+ IP68-klassifisert for bedre holdbarhet, og Galaxy Tab S9 FE-serien har også Samsungs ikoniske S Pen, som gjør det enkelt å ta notater på skjermen.

Begge nettbrettene har et 12 Mp ultravidvinkelkamera foran og et 8 Mp vidvinkelkamera på baksiden. Tab S9 FE+ har i tillegg et ultravidvinkelkamera på 8 Mp.

Galaxy Tab S9 FE-serien kommer i fire ulike farger: Mint, sølv, grå og lavendel.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ med 12,4″ skjerm. (Foto: Samsung)

Pris og tilgjengelighet

Samsung Galaxy Tab S9 FE og Tab S9 FE+ er tilgjengelige nå og koster fra hhv. 6.790 kroner og 8.790 kroner for versjonene med Wi-Fi og 128 GB innebygd lagring. Begge modellene er også å kjøpe med 5G og opptil 256 GB lagring.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top